2019-01-23 17:59


Decizie SURPRINZĂTOARE luată de Victor BECALI, după doi ani de PUȘCĂRIE

 |  22:28
Decizie SURPRINZĂTOARE luată de Victor BECALI, după doi ani de PUȘCĂRIE

Aflat în pușcărie din 4 martie 2014 când a fost condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare în "Dosarul Transferurilor", Victor Becali și-a achitat integral toate dările către ANAF. Astfel, Becali a plătit Fiscului 5.787.428 de lei, aproximativ 1,2 milioane de euro, pentru cheltuieli judiciare, despăgubiri, penalităţi şi sume de bani supuse confiscării, conform Adevărul.

Aceasta este cea de-a treia tentativă a fostului impresar de a ieși din închisoare, primele două cereri depuse de acesta fiind respins de către magistrați.

De altfel, din cei 8 oameni de fotbal condamnați în acest dosar, doar Victor Becali și Cristi Borcea se mai află după gratii.

Potrivit unui răspuns ANAF, la solicitarea Adevărul, prejudiciul din "Dosarul Transferurilor" aproximativ 13 milioane de dolari, a fost recuperat în integralitate prin executări silite şi popriri de conturi. Potrivit unor surse judiciare, nu s-a reuşit recuperarea prejudiciului în cazul fostului impresar Giovanni Becali, fratele lui Victor Becali, dar au fost încasaţi banii de la complicii acestuia cu care trebuia să plătească în solidar sumele cu care statul a fost păcălit prin transferurile de fotbalişti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-25

TAGURI: victor becali, puscarie, anaf
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...