2018-12-14 14:50


Demisie la Romsilva. De ce a ales să plece Baronul Pădurilor

 |  19:58
Demisie la Romsilva. De ce a ales să plece Baronul Pădurilor

Directorul general al Romsilva, Adam Crăciunescu, și-a depus mandatul de directorul general al Regie Naționale a Pădurilor, începând cu data de 21 martie 2016, în cadrul Consiliului de Administrație (CA) al RNP care a avut loc joi.

"Am notificat CA ca, începând cu 21 martie, să îmi înceteze contractul de mandat, respectiv în 60 de zile, conform OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice. CA a luat act de notificarea făcută azi (joi), iar în această perioadă, până pe 21 martie, să poată să organizeze proceduri de determinare a directorului general, urmând ca în 30 de zile să numească un nou director. CA a fost de acord cu încetarea contractului de mandat, conform OUG 109", a declarat, joi seară, Adam Crăciunescu, transmite Agerpres.

Ministrul Mediului a semnat, miercuri, ordinul de revocare a șefului Romsilva, Adam Crăciunescu, din calitatea de membru al Consiliului de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor. Anunțul a survenit în contextul în care industria forestieră reclamă prețurile mari pe care Romsilva le practică la licitațiile din acest an.

Directorul Romsilva și președintele executiv al PSD Timiș, Adam Crăciunescu, este urmărit penal sub control judiciar în deja celebrul dosar al retrocedărilor ilegale. El este acuzat de DNA pentru infracțiunile de abuz în serviciu și sprijinirea unui grup infracțional organizat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-14

TAGURI: demisie romsilva, demisie adam craciunescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...