2018-12-11 22:24


Denunţ bombă la DNA. Pot cădea capete de la cel mai înalt nivel

 |  17:15
Denunţ bombă la DNA. Pot cădea capete de la cel mai înalt nivel

Un denunț depus la Direcția Națională Anticorupție, în cursul zilei de vineri, ar putea crea mare deranj la cel mai înalt nivel.

Este vorba de un denunț depus de liderul PNTCD, Aurelian Pavelescu, la Direcția Națională Anticorupție. Acestea le-a făcut o plângere penală celor de la compania SC Holzindustrie Schweighofer SRL, pe care o vede responsabilă de ”marele jaf al pădurilor din România”.

Citeşte continuarea AICI!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-08

TAGURI: denunt, dna, directia, nationala, anticoruptie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


STRATEG
08 Mai 2015

Acum cind sa barbierit toata tara , de paduri , sau trezit . Peste 1 - 2 se vor trezi ca nu mai este petrol si toate minele , resursele energetice sau vindut , pe doar doi dolari . . Rosia Montana urmeaza cit de curind .
CROCODILUL FLAMAND
08 Mai 2015

cine "le-a vandut"jidanilor Romania era un escroc......e ca si cand ai cumparat parcele pe Luna...si cand mergi acolo te mananca ursul extraterestrilor Tot asa si jidanii din Austria...au cumparat ursul de pe Luna...eu in locul lor mi-as pregati cat mai repede bunker antiatomic sau eventual o calatorie undeva unde lumea nu a auzit de tzepele jidanesti...poate prin Somalia sau pe la Aborigenii din insula BoraBora
CROCODIL MARE
08 Mai 2015

Baiii , Baii , nu inteleg ? Erau aceias oameni in structurile statului si stateau ? Asteptau sa le dea cineva cu parul in cap ? Daca mai gaseste un lemn , in tara ?
SANDMAN
09 Mai 2015

Ete fleosc! Ala mic cu capul mare stie de mafia lemnului a lui Kereshtoy? A zis ceva vreodata?
Random imageUltimele stiri


loading...