2019-01-19 04:22


Denunțătorul lui LUCAN face apel la PROCURORUL general: „În România este un jaf generalizat pe zona medicală!”

 |  15:38
Denunțătorul lui LUCAN face apel la PROCURORUL general: „În România este un jaf generalizat pe zona medicală!”

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat, miercuri, la ieşirea de la DIICOT, că face un apel la procurorul general al României pentru a verifica întreg sistemul medical din România, întrucât ”România e plină de Lucani”, ceea ce se întâmplă în ţară fiind ”un jaf generalizat pe zona medicală”. Ungureanu afirmă că Lucan ar fi fost ajutat, pomenind numele lui Emil Boc, a cărui anchetare a cerut-o, dar şi a ministrului Florian Bodog, informează News.ro.

”Fac un apel să mobilizeze parchetele judeţele şi să vadă cât de frecventă este această practică a jafului banului public şi a înşelăciunii şi şantajului”, a declarat Emanuel Ungureanu, la ieşirea din sediul DIICOT, cu referire la procurorul general.

Ungureanu a precizat că are dovezi clare cu care poate susţine toate afirmaţiile pe care le face, având liste cu sute de pacienţi, cu nume şi prenume care au fost victimele sistemului.

”Ce se întâmplă în România în acest moment este un jaf generalizat pe zona medicală, pe zona direcţionării pacienţilor către clinici private, a unor Dumnezei medicali care profită de statutul lor”, a mai spus Ungureanu.

Întrebat ce a făcut miercuri la DIICOT, Ungureanu a precizat că a completat declaraţia dată iniţial şi a adus lămuriri suplimentare pentru a-i ajuta pe procurori în anchetă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-03

TAGURI: emanuel ungureanu, usr, procuror, diicot, medical, bodog, boc, lucan
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Ian 2018

Oare in uniunea sabotati românia s.au adunat toți avortonii....te uiti la fața lui si ai confirmarea !@@
ANONIM
03 Ian 2018

Poate sa fie si el.acuzat ....ca tăinuitor....a stiut si nu a spus până acum ....DECI ESTE COMPLICE LA ACEST JAF ....
GOGU
03 Ian 2018

JAVRA asta stia din 2003, cică, deci este un TAINUITOR ....care a supt ca un parazit pe lângă Dr Luncan.....un avorton la fel ca si ceilalti usr.isti.....vezi alt avorton la buzău!!!
GOGU
03 Ian 2018

JAVRA asta stia din 2003, cică, deci este un TAINUITOR ....care a supt ca un parazit pe lângă Dr Luncan.....un avorton la fel ca si ceilalti usr.isti.....vezi alt avorton la buzău!!!
ANONIMUS
04 Ian 2018

Bine ca a spus si mai tarziu decat niciodata. Altii stiu si pe alte domenii ca se intampla exact la fel si tac in continuare. Ipocrizia si lasitatea la noi fac casa buna cu coruptia. Frapeaza lacomia unora fara limite.
ANONIM
04 Ian 2018

Ciuma rosie neo- bolsevica dupa preluarea puterii in Romania cu doar 18% din voturi a abrogat OUG prin care menegerii de spitale sa nu mai fie numiti politic si si-au numit in functii de conducere politruci care au distrus activitatea spitaliceasca. Dovada intr-un singur an de guvernare bolsevica au MURIT DE RUJEOLA IN SPITALE 38 de copii iar epidemia este extinsa in toata tzara. Guvernarea falimentara a mafiei psd votata de gunoaiele societatii si sustinuta de closetele TV felix-ghita a trimis spre faliment cabinetele medicilor de familie lasand populatia si asa bolnava sa sufere si mai tare.
CLAUS
04 Ian 2018

Nu cred ca este foarte greu sa stabilesti frecventa cu care pacientii unui dr care se duc la cabinetul din spital ajung in cabinetul privat . Nu este ilegal dar trebuie sa devina ilegal , armata de ocupatie are drepturi si privilegii , si pensii speciale ( pensia de libera trecere in patrimoniul altor state a avutiei romanesti ), in timp ce romanul are doar impozite si obligatii . Mare lucru sa prinzi niste cacanari cu hotele denumite pompos clinici . Dar daca SRIul este cu ei , nici dracu nu ne mai scapa . Daca am pune ciobani romani in locul lor cu bate calibrate , rezultatele ar fi infinit altele iara privilegiatii s-ar mai umple de ridicol . Plateste romanul ca prosti si este vândut .
Random imageUltimele stiri

loading...