2017-01-17 12:58

DEZVALUIRI


Deputat PSD chemat la DNA Piteşti în ziua moţiunii

 |  19:21
Deputat PSD chemat la DNA Piteşti în ziua moţiunii

DeputatulPSD Mircea Drăghici a fost audiat, ieri, la DNA Piteşti, în ancheta referitoarela preşedinteleConsiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu.

La ieşirea din clădirea DNA, deputatul Mircea Drăghicile-a declarat jurnaliştilor că a fost chemat la audieri în dosarulpreşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu. "Ştiţide ce am fost chemat: în dosarul preşedintelui nostru. Dar eu mă grăbesc lamoţiunea de cenzură. Degeaba au încercat alţii să nu ajung la moţiune. Eu măgrăbesc să ajung la moţiune. Procurorii nu m-au mai chemat", a declaratMircea Drăghici.

Larândul său, primarul localităţii Băbana, Bebe Ivan (PNL), a declarat că a fostaudiat în calitate de martor. "Am calitatea de martor, este vorba despre osocietate care a făcut strategia de dezvoltare a comunei şi cred că jumătatedintre primarii din judeţ au făcut contract cu această firmă. Nu ştiu dacă estefirma lui Mircea Drăghici, eu m-am uitat prin acte şi nu am văzut numele luiprin nici un act, iar noi am primit bani de la Consiliul Judeţean Argeş, sumafiind alocată pentru întocmirea strategiei de dezvoltare fără de care nu poţiaccesa fonduri europene. Problema nu e de ce am făcut-o, probabil că ne acuzăde ce atâtea primării au făcut contract cu aceeaşi firmă. DNA nu este bau-bau,cine zice asta nu are cap. Sunt nişte oameni deosebiţi. Pe mine nu m-au maichemat, am jurat să spun adevărul şi numai adevărul", a declarat BebeIvan.La sediul DNA Piteşti a ajuns şi Ion Ştefan, primarul PSD al localităţiiBudeasa, audiat pentru a patra oară, în calitate de martor, de către procuroriianticorupţie.

Sursedin rândul anchetatorilor afirmă că anchetaDNA vizează mai multe primării din judeţul Argeş care au virat sume de banipentru consultanţă la proiecte cu fonduri europene, iar presalocală a relatat că firma care a oferit consultanţă ar fi a deputatului PSD MirceaDrăghici, care însă s-a dezis de orice implicare în afacerile de consultanţă,susţinând că firma sa din Piteşti nu are nici o legătură cu cea din Bucureştivizată de anchetă, fiind doar "o coincidenţă de nume".

Primarii din patru localităţi argeşene au fost audiaţi,marţi, la sediul DNA Piteşti, într-un dosar în care deputatul PSD MirceaDrăghici este învinuit şi care vizează contracte pe care o firmă de consultanţăîn care acesta ar fi implicat le-a obţinut de la administraţiile localerespective.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-07-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image