2018-12-16 05:47


Descinderi la contrabandiştii din Clisura Dunării

 |  18:28
Descinderi la contrabandiştii din Clisura Dunării

După ce miercuri procurori şi Poliţia de Frontieră au descins la mai multe locaţii din Caraş-Severin şi Mehedinţi, astăzi aceiaşi procurori şi poliţişti au făcut alte 7 percheziţii în Moldova-Nouă, la mai mulţi contrabandişti.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş-I.T.P.F. Timişoara, beneficiind de suportul de specialitate al lucrătorilor din cadrul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă Caraş Severin, sub directa coordonare a Prim Procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, au declanşat o acţiune specifică, pentru depistarea mai multor persoane care sunt suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile.

Descinderi la contrabandiştii din Clisura Dunării
zoom
„În data de 01.11.2015, în jurul orei 06.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş- I.T.P.F. Timişoara, sub directa coordonare a Prim Procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, efectuează şapte percheziţii domiciliare pe raza judeţului Caraş Severin, la un număr de 6 persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile” transmite ag. principal Alina Tîrnovan, purtătorul de cuvânt al STPF Caraş-Severin.

La finalizarea percheziţiilor, Primprocurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova – Nouă va audia persoanelor implicate şi va dispune dacă va reţine sau nu persoane în acest dosar.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02

Mai multe imagini:
Descinderi la contrabandiştii din Clisura Dunării
zoom

TAGURI: procurori, politia de frontiera, descinderi, contrabandisti, clisura dunarii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...