2019-03-25 14:07


Deszăpezirea în Voluntari, afacere de familie

 |  19:10
Deszăpezirea în Voluntari, afacere de familie

Oficial, contractul de deszăpezire pentru Voluntari a fost semnat cu SC ECOVOL SA pentru perioada 15 noiembrie 2016-15 martie 2017. În fapt, prin subcontractare, Green City este firma care ţine sub control curăţenia, deszăpezirea, spaţiile verzi şi plantarea de arbori, arbuşti şi flori în Voluntari. Aceasta este condusă de ginerele unui văr al primarului Florentin Pandele.

Ion Bogaciu, văr al primarului Florentin Pandele, a reuşit să “facă bani” din exproprieri, pe vremea când Gabriela Firea era şefa PSD Ilfov. El a reuşit să capete notorietate după ce fiica sa, şi nepoata edilului Pandele, a fost propulsată în Parlamentul României la 27 de ani fără să aibă niciun merit. Pe lângă afacerile pe care la are, Ion Bogaciu are trei fete şi este şi consilier local, cu mare trecere şi influenţă pe lângă vărul Pandele. El a reuşit să-i obţină postul de conducere al firmei Green City, care se ocupă cu deszăpezirea din Voluntari, ginerelui său Robert Chinţă. Operaţiunea pe care o prestează în Voluntari nu diferă cu nimic de cea aplicată în Capitală. Mai exact, arterele principale sunt destul de bine curăţate, în schimb străzile laterale şi trotuarele sunt complet neglijate. Oamenii se vaită că, de la începerea ninsorilor, pe străzile laterale o singură dată a trecut “o lamă” care nu a făcut decât să arunce zăpada de pe carosabil, pe trotuare. În contractul de deszăpezire a SC Ecovol SA nu este trecută suma pe care primăria o va plăti pentru strângerea zăpezii. Se spune doar că “se va tarifa fiecare serviciu”. Tatăl lui Robert Chinţă, Marinel, este în prezent consilier judeţean în Ilfov, şi rudă cu Victor Ion Stan, fost consilier general PSD şi lider al sindicatului şoferilor. Stan a dispărut din peisajul politic, pentru că el făcea parte din “gruparea Vanghelie”.

Surse din Voluntari spun că SC Ecovol SA este o firmă care acţionează în Voluntari ca şi cea a lui Dragnea în Teleorman. Mai exact, în această firmă sunt angajate persoane de formă, care primesc salarii fără să muncească. De asemenea, “lipitorii de afişe” ai PSD sunt plătiţi tot ptin această firmă. Membrii noului Consiliu Local nu şi-au depus încă declaraţiile de avere pe 2016, nici măcar bugetul Primăriei pe anul trecut nu este afişat pe site. DNA ar avea de lucru în Voluntari.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-12

TAGURI: afacere de familie, voluntari, deszapezire, green city, ecovol
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...