2019-01-23 18:39


Detalii despre SPITALIZAREA lui Dan Voiculescu

 |  16:00
Detalii despre SPITALIZAREA lui Dan Voiculescu

Dan Voiculescu este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, potrivit unor surse medicale. Acesta ar fi suferit o ocluzie intestinală, care necesită intervenţie chirurgicală. Administraţia Naţională a Penitenciarelor confirmă internarea lui Voiculescu într-un spital public, fără să dea numele acestuia. Motivul ar fi fost acela că spitalele ANP nu aveau capacitatea necesară tratării afecţiunii de care suferă deţinutul.

"Persoana menţionată a acuzat o stare de rău şi s-a decis internarea într-o reţea sanitară publică. Este tot ceea ce pot să vă spun în acest moment având în vedere că datele medicale sunt date confidenţiale", a precizat biroul de presă al ANP pentru stiripesurse.ro.

Potrivit sursei citate, "orice internare a unui deţinut se face cu respectarea prevederilor legale şi cu paza şi supravegherea necesară, în funcţie de regimul de detenţie".

ANP explică şi de ce s-a preferat internarea la Spitalul Universitar şi nu la un spital-penitenciar. "Avem mai multe spitale-penitenciar şi cabinete medicale în cadrul unităţilor penitenciare, însă atunci când nu puteam oferi asistenţă medicală de specialitate, pentru că acele cabinete şi spitale nu acoperă întreaga arie a afecţiunilor medicale, optăm pentru internarea într-o reţea sanitară publică sau privată, după caz. Internarea se face în baza recomandării unui specialist", a mai precizat ANP, pentru stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-16

TAGURI: dan voiculescu, spital
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VASILICA ENE
16 Iul 2017

Sa i ajute Dumnezeu sa se faca bine pentru ca si el a facut mult bine Avînd în vedere că a fost băgat la puscărie de catre Băsescu din răzbunare poate o să i se întoarcă si lui Băsescu tot răul pe care la facut
@VASILICA ENE
16 Iul 2017

Dacă PROSTIA AR DUREA...AI URLA DE NEBUNĂ PE STRADĂ! SYCTIR!!!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Iul 2017

varanul asta daca va mai vede soarele va fi permanent cu bila de picior si la cea mai mica adiere de vant in puscarie pe viata se muta definitiv//cine crede ca poti sa convietuiesti cu asemenea ticalos se inseala amarnic....In decembrie 1989 "l-a sinucis" pe MaRIN CEAAUSESCU la VIENA ca sa fure banii Romaniei....este KILLER si TURNATORasta a facut toata viata lui//dar in ROmania tot ce fost dupa decembrie 1989 au fost niste nenorociti,teroristi mafioti deci Varanul se integreaza bine in peisaj printre celelalte DIHANII SPURCATE//Daca nu ati judecat restul de criminal din 22decembrie de ce va luati de bietul VARAN?e si el un mic terorist are dreptul sa FUTA LA CaP oamenii cu minciunile lui la VARANUL-TV
Random imageUltimele stiri

loading...