2017-01-20 13:54

DEZVALUIRI


Detectivi angajaţi de Dominique Strauss-Kahn, pe urmele presupusei sale victime

 |  12:24
Detectivi angajaţi de Dominique Strauss-Kahn, pe urmele presupusei sale victime

Avocaţii lui Dominique Strauss-Kahn au angajat o agenţieprivată de detectivi pentru a descoperi cât mai multe detalii despre viaţapersonală a tinerei cameriste care îl acuză de agresiune sexuală pe fostuldirector al FMI, relatează Le Figaro, în ediţia electronică de vineri.

"Avocatul luiStrauss-Kahn va vrea să ştie tot atât despre victimă, cât şi despre clientulsău", explică Kim Townsend, avocat newyorkez care seocupă de dosare penale. "Având în vedere strategia adoptată, el va încerca să discrediteze victima şi vaverifica astfel trecutul ei, până în copilărie. În privinţa clientuluisău, el va trebui să verifice absolut tot, pentru a putea răspunde oricăruiatac din partea procurorului", continuă avocatul.

O armată de detectivi a fost trimisă deja la Bronx, unde locuieşte victima,şi la Harlem, unde lucrează rudele ei. Este o investigaţie la scară mare, carese va extinde pe mai multe continente, din Guineea, de unde este originară ea,până la Paris şi Washington.

Wayne Kellerman, detectiv la New York, explică pentru cotidianul francezcum se desfăşoară ancheta. "Pentru început, numărul de securitate socială al tinerei le va oferi acces la numeroasebaze de date. Vor şti unde şi cu cine a locuit aceasta de la sosirea eiîn Statele Unite, dacă a avut probleme cu justiţia, dacă actele sale sunt înregulă, dacă a comis infracţiuni", explică el.

Obiectivul este de a stabili moralitatea acestei musulmane în vârstă de 32de ani, care îşi creşte singură fiica de 15 ani într-un cartier din Bronx,lucrând la hotelul Sofitel din Manhattan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-01-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image