2019-01-19 10:26


DEZVĂLUIRE: cine o poate trimite pe KOVESI la închisoare

 |  10:02
DEZVĂLUIRE: cine o poate trimite pe KOVESI la închisoare

Omul de afaceri Dragoș Rișcanu, cunoscut pentru dezvăluirile sale din culisele afacerii Microsoft, a afirmat în urmă cu puțin timp că Mihaela Iorga Moraru are documente care o pot trimite pe Laura Codruța Kovesi direct în pușcărie.

"Am afirmat asta pentru că vorbim de documente care se regăsesc la DNA, în dosarele pe care noi le avem acolo. Eu am făcut denunț referitor la Microsoft și la Uniunea Europeană, în anul 2005", a afirmat Dragoș Rișcanu.

"Se întâmplă următorul lucru, un procuror dă o rezoluție, face un dosar, dosarul e în studiu, nu ai voie să vorbești despre el. Dacă ești parte vătămată, poți să mergi să ceri o copie", a spus Dragoș Rișcanu in emisiunea "Sinteza zilei", de la Antena3.

"La vremea respectivă, s-au făcut pași importanți în desfășurarea evenimentelor în investigațiile pe care Mihaela Moraru le făcea pentru că în anul 2012, spre sfârșitul mandatulul doamnei Kovesi, a început investigația penală împotriva Microsoft-ului", a mai dezvăluit Dragoș Rișcanu.

"Noi acum avem deschise anchete la nivelul Uniunii Europene , având în vedere că Kovesi nu a lucrat singură și poate este vinovată doar de faptul că a fost prea tânără și naivă", este de părere Rișcanu.

 

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-14

TAGURI: Dragoș Rișcanu, microsoft, kovesi, puscarie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Iul 2017

aberatii fara creier....blablablaaaaaaaaaaaaaaa//visuri umede ale puscariasilor..sa scape de raspundere...O STIRE aSa PENTRU VOI SCARBELOR MAFIOTE..Dupa ce expira mandatul lui Kovesi urmatorul procuror sef va fi de 100 de ori mai RADICAL,asa ca sa plngeti dupa vremurile cu Kovesi...CRED CA AR TREBUI SA VA PREGATITI PIJAMAUA si PERIUTA DE DINTI...si niste PET-uri sa goniti sobolanii din WC......LA FOARTE MULTI ANI CU EXECUTARE JIGODII SPURCATE
MARIUS
14 Iul 2017

MAI CUCUVEA IA-TI TE ROG RUDOTELU SA NU-TI CRAPE VREO VENA PRIN CAP CALMEAZA-TE DRAGA CA VIATA-I SCURTA SI PE KOVESI NICI LA BASCA NU O DOARE DE TINE
Random imageUltimele stiri

loading...