2019-03-24 03:02


DEZVĂLUIREA zilei: Șeful Poliției Rutiere, cercetat de DNA, din același SAT cu Liviu Dragnea

 |  21:13
DEZVĂLUIREA zilei: Șeful Poliției Rutiere, cercetat de DNA, din același SAT cu Liviu Dragnea

Jurnalistul Grigore Cartianu dezvaluie ca seful Brigazii Rutiere Bucuresti, comisarul-sef Victor Gîlceavă, este consătean cu Liviu Dragnea, ambii fiind nascuti in comuna Saelele din judetul Teleorman. Mai mult, Gîlceavă si nevasta lui au fost cercetați de DNA.

„TE-AM PRINS, SLUGOIULE! Un amanunt exploziv despre comisarul-sef Victor Gilceava, seful Brigazii Rutiere Bucuresti: acesta este originar nu doar din Teleorman, ci chiar din comuna Saelele, locul de bastina al lui Dragnea! Carevasazica, au copilarit impreuna.

Informatia mi-a fost furnizata de catre un localnic, care cunoaste bine si familia Gilceava, si familia Dragnea.

Militianul Gilceava a fost cercetat de DNA, alaturi de nevasta-sa (avocata Ilieana Gilceava), intr-un dosar de trafic de influenta in justitie si luare de mita la Parchetul Judecatoriei Buftea. El era atunci politist in Ilfov.

Ileana Gilceava mai are un punct „tare” in CV: in 2009 a omorat cu masina un motociclist de 19 ani si a fugit de la locul accidentului. Cazul a fost cercetat de Politia Rutiera Ilfov, unde lucra si barbatelul ucigasei.

Cu un trecut personal si familial atat de bogat, nu e de mirare ca Victor Gilceava executa fara cracnire ordinele lui Dragnea, via Carmen Dan. Inclusiv haituirea lui Razvan Stefanescu, ‘suedezul’ lasat si fara placute, si fara permis.

Dragnea, Dan, Gilceava – toti trei, din Teleorman. Revoltator!”, a scris Cartianu pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-31

TAGURI: sef politia rutiera, victor gilceava, sat, liviu dragnea, teleorman, saelele, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
31 Iul 2018

DA GROZAVA DESCOPERIRE A FACUT-O SLUGOIUL LUI SOROS GRIGORE CARTIANU SI NU UN LOCALNI MINCINOSILOR MAI TERMINATI CUCIRCUL ASTA DE DOI BANI PENTRU UN GOLAN.DACA SCRIA MUIE PNL MUIE USR ATI FI SARI IN SUS DE CUR SI TOT PSD-ul ERA DE VINA OCUPATI-VA DE TREBURI SERIOASE SE RAD PADURILE SE VINDE TARA CU BUCATICA UNGURII VOR ARDEALUL SI VOI UCIDET LUMEA CU UN BULANGIU INCULT .UN IMBECIL FIRE-ATI AI DRACULUI CU EL CU TOT
ANONIM
31 Iul 2018

HAI BRE NU VEZI CA A FACUT FACULTATEA DE POLITIE , CU DREPTUL LA ACADEMIA BOMBONICA DIN ALEXANDRIA . NU AVEA NICI BAC ATUNCI . COLEG CU VICEPRIMARUL DIN ALEXANDRIA P S D , FOST POLITIST SI LA PENSIE
PALAMIDA
01 Aug 2018

vedeti ca Wikipedia nu e de accord cu tov.kartianu
NEGRO
01 Aug 2018

Procesul de teleormanizare a Romaniei se duce pe toate planurile. De la cel al injosirii si falsificarii invatamantului prin crearea de universitati ale prostiei la Alexandria pana la promovarea in conducerea actuala a Tarii de catre oligarhii de carton ai PSD a absolventilor acestor facaturi ale pseudoinvataturii de masa. Desigur, multi dintre ei nici macar nu stiu ce fac. Au preluat functiile din fudulie imbecila, sprand ca Romania se va indrepta cu tot hei-rup-ul nou, cu tare vechi, bolsevice, spre barbarie. Nu au inregistrat insa opozitia fortelor civilizatoare. Sau au facut-o, dar nu mai pot da inapoi. Sunt in faza paranoiei finale. Ori ei, ori intreaga Romanie la pamant! Numai ca au calculat gresit. Romania nu va cadea. O vom salva, iar pe cleptomani ii vom trimite unde merita. Sa stie asta si fostul jurist parat, Tudorel Tader de la Iesi. Ca nici dumnealui nu e departe de a achita nota de plata a incompetentei si a relei-vointe! Asa sa ne-ajute Dumnezeu!
ANONIM
01 Aug 2018

@ Negro, fa tu, ca Dzeu... stii tu, nu-ti sterge nasucul, tu sa te ostenesti.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...