2019-05-25 06:35


DEZVĂLUIRI incredibile: Fost ministru PSD ACUZĂ că a fost OTRĂVITĂ cu mercur

 |  17:49
DEZVĂLUIRI incredibile: Fost ministru PSD ACUZĂ că a fost OTRĂVITĂ cu mercur

După dezvăluirile incredibile făcute de Gabriela Firea, despre starea sa de sănătate, o altă dezvăluire-bombă vine de la un vicepreședinte al PSD. Doina Pană acuză că a fost otrăvită cu mercur în timpul în care era ministrul Apelor. Domnia sa se simțea din ce în ce mai rău și a fost nevoită să renunțe la funcție.

”Problema e veche și nu aș fi intervenit dacă nu era acel articol de presă care duce în derizoriu o situație foarte gravă. Eram ministru al Pădurilor, în guvernul Tudose când s-a întâmplat. Am început să mă simt foarte rău, am mers la medic, am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima, am urmat tratament, dar mă simțeam tot mai rău. Am făcut apoi o analiză toxicologică unde am descoperit că am fost intoxicată cu mercur în cantitate mare. Am făcut plângere la poliție abia când am demisionat. E o anchetă în derulare și sper din suflet să îi prindă”, a declarat Doina Pană, în exclusivitate pentru Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-08

TAGURI: doina pana, otravita, mercur
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


@ FADOINA
09 Mai 2019

CINE DRACU SE PUNE LA MINTEA PROASTEI ASTEIA ? POATE HUIDUITU ' , SAU AIA CU MICROFONUL IN PRIZDA , SAU AIA CU SIRMA IN CUR . CE JIGODII PENIBILE SINT PSEDEII ASTIA .
@HUIDUITU ' DRAGNEA
09 Mai 2019

AZI LA IASI O SA-TI IEI SUTURILE IN CUR PE CARE LE CAUTI CU LUMINAREA . TE URASC TOTI ROMANII BAI BORFASULE ORDINAR . MORI IN CHINURI JIGODIE ORDINARA .
ANONIM
11 Mai 2019

SI-A UITAT TERMOMETRU IN KUR SI S-A RADIAT CU MER-CUR....................
Random imageUltimele stiri


STARBAG