2019-05-22 18:36


Dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă. De ce i-a făcut PLÂNGERE PENALĂ Laurei Codruţa Kovesi

 |  21:24
Dezvăluirile lui Sebastian Ghiţă. De ce i-a făcut PLÂNGERE PENALĂ Laurei Codruţa Kovesi

Sebastian Ghiţă a anunţat, duminică, la România TV, că i-a făcut plângere penala Laurei Codruţa Kovesi pentru constituire de grup infracţional organizat. Afaceristul susţine că fpstul şef al DNA i-ar fi cerut să plătească avionul pentru aducerea lui Nicolae Popa."Nu cred că e străină informaţia că doamna Kovesi a minţit când a spus că nu se cunoştea cu mine, că nu a fost la mine acasă şi că nu a avut o relaţie cu mine. Ce cred eu, mai grav, este cum a acţionat ulterior. Cum după aceea a încercat zi de zi, lună de lună, să îşi construiască acest grup de lucru cu care să îşi permită aproape orice în societate. Să facă dosare oricui şi să domine ilegal societatea. Toţi ne miram cum aceste dosare ajungeau la Onea şi la Negulescu. Aţi văzut că în mesajele dmnului Negulescu cu doamna Kovesi, am auzit cu toţii înregistrările. Doamna K era doamna Kovesi. Rând pe rând a venit momentul ca procurorii de la PG să ancheteze şi activitatea acestei doamne, în coordonarea celor doi astăzi urmăriţi penali", a declarat Sebastian Ghiţă, la România Tv. Fostul deputat a declarat că a făcut denunţul împotriva Laurei Kovesi la începutul săptămânii. Omul de afaceri a mai anunţat că deja se fac audieri în această cauză. La începutul anului trecut, Sebastian Ghiţă anunţa că aducerea lui Nicolae Popa din Indonezia s-a făcut cu un avion plătit de o firmă privată. “O firmă de construcţii din Ploieşti, care a primit bani de la Asesoft, a fost cea care a plătit avionul pentru aducererea lui Nicolae Popa, fostul director FNI, din Indonezia. O firmă privată, la cererea statului român şi a doamnei Kovesi, a plătit 200.000 de euro pentru a fi adus cel care a falimentat FNI şi aş vrea să o întreb pe Kovesi: Ce operaţiune e asta? Suntem vinovaţi de spălare de bani? E doar dânsa? Doar eu? Am trimis noi poliţişti în Indonezia?”, susţinea la acea vreme afaceristul. Ulterior, Nicolae Popa, fostul director FNI, a declarat că a fost adus în ţară cu un avion privat care plecase spre Jakarta gol. Nicolae Popa a fost condamnat în lipsă, în anul 2000, la 15 ani de închisoare, pentru fraudă, iar în anul 2006, alături de Ioana Maria Vlas, în legătură cu prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii, în urma căreia mai mult de 100.000 de români şi-au pierdut banii investiţi, iar statul român, care garantase, a fost obligat să plătească circa o sută de milioane de euro compensaţii. Popa a fost adus în ţară, din Jakarta, în anul 2011.

"Nu cred că e străină informaţia că doamna Kovesi a minţit când a spus că nu se cunoştea cu mine, că nu a fost la mine acasă şi că nu a avut o relaţie cu mine. Ce cred eu, mai grav, este cum a acţionat ulterior. Cum după aceea a încercat zi de zi, lună de lună, să îşi construiască acest grup de lucru cu care să îşi permită aproape orice în societate. Să facă dosare oricui şi să domine ilegal societatea. Toţi ne miram cum aceste dosare ajungeau la Onea şi la Negulescu. Aţi văzut că în mesajele dmnului Negulescu cu doamna Kovesi, am auzit cu toţii înregistrările. Doamna K era doamna Kovesi. Rând pe rând a venit momentul ca procurorii de la PG să ancheteze şi activitatea acestei doamne, în coordonarea celor doi astăzi urmăriţi penali", a declarat Sebastian Ghiţă, la România Tv.

Fostul deputat a declarat că a făcut denunţul împotriva Laurei Kovesi la începutul săptămânii. Omul de afaceri a mai anunţat că deja se fac audieri în această cauză.

La începutul anului trecut, Sebastian Ghiţă anunţa că aducerea lui Nicolae Popa din Indonezia s-a făcut cu un avion plătit de o firmă privată. “O firmă de construcţii din Ploieşti, care a primit bani de la Asesoft, a fost cea care a plătit avionul pentru aducererea lui Nicolae Popa, fostul director FNI, din Indonezia. O firmă privată, la cererea statului român şi a doamnei Kovesi, a plătit 200.000 de euro pentru a fi adus cel care a falimentat FNI şi aş vrea să o întreb pe Kovesi: Ce operaţiune e asta? Suntem vinovaţi de spălare de bani? E doar dânsa? Doar eu? Am trimis noi poliţişti în Indonezia?”, susţinea la acea vreme afaceristul. Ulterior, Nicolae Popa, fostul director FNI, a declarat că a fost adus în ţară cu un avion privat care plecase spre Jakarta gol.

Nicolae Popa a fost condamnat în lipsă, în anul 2000, la 15 ani de închisoare, pentru fraudă, iar în anul 2006, alături de Ioana Maria Vlas, în legătură cu prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii, în urma căreia mai mult de 100.000 de români şi-au pierdut banii investiţi, iar statul român, care garantase, a fost obligat să plătească circa o sută de milioane de euro compensaţii. Popa a fost adus în ţară, din Jakarta, în anul 2011.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-09

TAGURI: ghita, kovesi, plangere penala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRADATORI DE TARA
09 Dec 2018

GIGOLO GHITA IA MIRLIT SI DAT GAGICA LUI DRAGNEA , ERA SI CU LEANA DE PLESCOI SI VUVURUZA , PRECUM SI ALTE CIOCANITORI . NU MAI VORBESC CU SERVICIILE , MARE PARLAMENTAR SI GRAMADA DE FIRME FANTOMA MILIONARE . TE PIS PE EA DE SOCIETATE SI ORDINE . CUND RAMIN 300 PARLAMENTARI MAFIOTI , MAI PUTIN ?
ANONIM
10 Dec 2018

GHEROINA ,neanfricata,marea doamna a anticoruptiei era de fapt o curva ordinara o plagiatoare infractoare Iar plavanul o lauda si o tinea sub aripa deoarece era din grupul sau infractional ,ca si Taica lazar tractoristu
@ANONIM
10 Dec 2018

foarte adevarat ce spuneti plavanul nazist o tine sub aripa deoarece sunt de aceeasi teapa ,atat el cat si tzoapa de nevasta-sa ,.merg ca doi handicapati tinandu-se de mana sa nu se piarda unul de altul n-am fi auzit de ei si de neamul lor de hotzi schizofrenici
ANONIM
10 Dec 2018

Apreciați contribuția breslei avocaților la transformarea României într-o "colonie penitenciară" ,după solicitările lui Valeriu Stoica, ale Monicăi Macovei, Cătălin Predoiu, Alina Mungiu, etc., hotărârea CSAT din 2009, intervențiile UE și NATO pentru combaterea corupției, ca fiind una definitorie breslei avocaților, amintind și de procesul Ceușeștilor din 1989 când, o parte importantă din dosarul acuzării a fost formulată, conform prbelor video de la acea vreme , de către avocații apărării ? Ați perceput vreun rol al avocaților în dosarele de corupție pentru care se propune în prezent grațiere și amnistie ?
ANONIM
10 Dec 2018

FURATI SI DISTRUGETI TARA . LIBER LA FURAT SI TILHARIT TOT
Random imageUltimele stiri


STARBAG