2019-01-23 05:18


Diabetul îl “scapă” de închisoarea pe viaţă: O.J. Simpson mai are trei luni de trăit

 |  16:47
Diabetul îl “scapă” de închisoarea pe viaţă: O.J. Simpson mai are trei luni de trăit

Fostul jucător de fotbal american şi actor, O.J. Simpson, mai are doar trei luni de trăit, medicii avertizându-l pe O.J. ca formă rară de diabet cu care se luptă de ceva timp şi regimul alimentar nesănătos pe care îl duce în spatele gratiilor îi vor scurtă sentinţa de 33 de ani de închisoare la trei luni. La 65 de ani, O.J. Simpson cântăreşte 136 de kilograme, surse medicale anunţând că deţinutul nu numai că nu va putea ispăşi pedeapsa de închisoare pe viaţă, însă nici nu va prinde sfârşitul anului.

Surse au declarat pentru publicaţia National Enquirer ca O.J. Simpson mai are doar trei luni de trăit, fostul sportiv care cântăreşte 136 de kilograme acum suferind din cauza unei forme rare de diabet. Pe de altă parte, avocatul său încearcă să-i protejeze imaginea, Ozzie Fumo declarând unui tabloid englez că nu ştie că O.J. Simpson să sufere de diabet: “Am vorbit cu el acum câteva zile, se simţea bine, nu am nicio informaţie cum că ar fi suferit de diabet”. Semne de îngrijorare în privinţa stării de sănătate a lui O.J. Simpson au apărut încă din luna mai a acestui an când deţinutul a apărut la audieri mult mai gras decât era înainte, iar medicii l-au avertizat încă de atunci că trebuie să ia măsuri dacă vrea să trăiască.

Aceleaşi surse au mai declarat că lui O.J. îi pasă prea puţin de starea sa de sănătate, având în vedere că este conştient de faptul că nu va mai ieşi niciodată din puşcărie, o viaţă întreagă petrecută în spatele gratiilor nefiind un motiv pentru că acesta să urmeze un tratament medical. “Refuză să aibă grijă de el”, au spus sursele pentru National Enquirer.

În urmă cu patru ani, O.J. Simpson a fost condamnat la 33 de ani de închisoare după ce a fost găsit vinovat de juraţi de 12 capete de acuzare, printre care răpire şi jaf armat pentru un incident petrecut în 2007, într-o cameră de hotel. În 1995 a fost găsit nevinovat în procesul în care era acuzat că şi-a omorât fosta soţie şi pe iubitul acesteia.

O.J. Simpson i-a spus avocatului său că va începe să-şi scrie memoriile, cu condiţia ca acestea să fie date publicităţii doar după moartea lui. Totodată, deţinutul şi-ar fi rugat câţiva prieteni apropiaţi să încerce să aibă grijă de averea lui de două milioane de dolari pentru că banii să rămână copiilor săi, după moartea sa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-18

TAGURI: o.j., simpson, inchisoare, viata, diabet, trei, luni, trait, kilograme, medici
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...