2016-10-26 16:44

DEZVALUIRI


DISPERARE: Sinucidere la metrou

 |  19:26
DISPERARE: Sinucidere la metrou

Femeia care s-a aruncat ieri în faţa metroului la staţia Costin Georgian, în vârstă de aproximativ 45 de ani, a murit, trupul acesteia fiind prins sub garnitura de tren, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile. “Nu se ştie dacă a fost accident sau sinucidere. A căzut în faţa trenului, dar nu se cunosc motivele. La faţa locului se află procuratura care face cercetări”, a declarat pentru RTV.net, Evelin Croitoru, reprezentant Metrorex. La staţia de metrou Costin Georgian au fost trimise două echipaje de prim ajutor şi un echipaj de descarcerare, a precizat Daniel Vasile.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639874-03-02

TAGURI: femeie, costin_georgian, 45_de_aniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Explozie puternică într-o locuinţă din Satu Mare. O femeie, rănită O explozie puternică s-a produs joi dimineaţa, într-o casă din municipiul Satu Mare, o femeie... 20 Oct 2016 | (0)
Maria Ligor, despre violența domestică: Femeile din România încă depind economic de bărbaţi Ministrul delegat pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni, Maria Ligor, a declarat, vineri,... 07 Oct 2016 | (0)