2019-02-23 05:33


DNA a contestat achitarea Marianei Rarinca, femeia acuzată că a șantajat-o pe șefa ÎCCJ, Livia Stanciu

 |  08:36
DNA a contestat achitarea Marianei Rarinca, femeia acuzată că a șantajat-o pe șefa ÎCCJ, Livia Stanciu

DNA a contestat achitarea Marianei Rarinca, femeia acuzată că a șantajat-o pe șefa ÎCCJ, Livia Stanciu. Aceasta a fost achitată după ce a stat în arest preventiv timp de șase luni.

Procurorii DNA au făcut o contestație în anulare la Curtea de Apel București, împotriva hotărârii judecătorilor Risantea Gagescu și Damian Dolache prin care Mariana Rarinca a fost achitată definitiv.

Chiar dacă în cazul Marianei Rarinca hotărârea instanței este una definitivă, există posibilitatea ca aceasta să fie atacată prin căi extraordinare. Odată introdusă această cerere, instanța trebuie să dea un termen la care să se discute admisibilitatea solicitării. Dacă se va aproba admisibilitatea, cererea DNA se va judeca și se va lua o decizie în acest caz.

Mariana Rarinca, acuzată că a șantajat-o pe președinta ÎCCJ, a fost achitată definitiv, Curtea de Apel București stabilind că femeia nu este vinovată de faptele pentru care a fost denunțată de Livia Stanciu.

În primă instanță, Mariana Rarinca a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare pentru șantaj.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-30

TAGURI: dna, constesta, achitare, mariana, rarinca, femeie, acuzat, santajeaza, sefa, iccj, livia, stanciu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HONORIUS
30 Mai 2015

Hotararea "definitiva" poate fi atacata ... prin "cai extraordinare" ...??? Atunci cat de definitiva este aceasta hotarare ??? Intreb si eu, nu dau cu paru'
CROCODILUL FLAMAND
30 Mai 2015

Dar parca DNA se ocupa cu fraudele din banii publici si de oamenii angajati la stat....ori respectiva a lucrat la un cabinet de avocatura...si a reclamat un litigiu de tip neplata salariului.. Acum DNA ce face...se ocupa de cauze comerciale private???Si parca judecatoarea Stanciu are cine sa-i apere "onoarea"...exista CSM....doar ca "onoarea" ei s-a cam prabusit in dosarul "FLOTA".....bye bye doamna Stanciu...esti o corupta.......nu ai ce sa mai cauti acolo...DEMISIA>>>>>>>>>>>>
ANALIST
30 Mai 2015

Dupa cum am inteles , procesul trebuia sa se tina la locul faptei , adica judecatoria Galati . Ce cauta la Bucuresti ? Si cu complicati de colegi supremi , intr-o gainarie de familie . Era si spatiul ei , dupa cite inteleg ? Cred ca era amanta lui barbasul si era geloasa .
MARIA
31 Mai 2015

SINGURII RATATI SUNT CEI CARE REFUZA SA MAI INCERCE ODATA. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea" Te ai nascut bogat".Cautam urgent, colaboratori part time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial.Incheiem contract de comision. Pentru detalii, trimiteti mesajul"PROIECT" la adresa: micadeac@yahoo.com
CARACATITA DIPLOMATIEI
01 Iun 2015

Lumea se inparte in clica patricienilor si iobagi fara drepturi . La fel ca in Transilvania noastra 800 ani . . Asa au decazut toate imperiile . Dar daca un slujbas al statului greseste , trebuie condamnat de 3 ori mai mult . Totul este facut cu buna stinta si complici .
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...