2018-12-13 16:01


DNA a preluat dosarul privind moartea polițistului Bogdan Gigină

 |  12:29
DNA a preluat dosarul privind moartea polițistului Bogdan Gigină

Dosarul privind moartea polițistului Bogdan Gigină și folosirea de către Gabriel Oprea a coloanei oficiale a fost preluat de DNA, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție declinându-şi competenţa în acest caz.

"Procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus, prin ordonanța din data de 6 noiembrie 2015, declinarea cauzei privind accidentul rutier produs la data de 20 noiembrie 2015 în București, soldat cu decesul numitului Gigină Cosmin Bogdan (agent de poliție), în favoarea Direcției Naționale Anticorupție, apreciind că în cauză există indicii de săvârșire a infracțiunii de abuz în serviciu, prev. de art. 13 ind. 2 din Legea nr. 78/2000, raportat la modul de constituire și folosire a coloanelor oficiale ale Ministrului Afacerilor Interne", precizează sursa citată. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-06

TAGURI: dna, preia, dosar, moarte, politist, bogdan gigina
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TRECATOR
07 Noi 2015

In cele 1800 de plimbari cu excorta , ce au facut justitia , procurori , avocatul poporului ? Acum vad ca au iesit in strada toate arganele . Sa facut aglomeratie de organe in oras .
Random imageUltimele stiri


loading...