2019-01-20 00:51


DNA cere anularea deciziei de achitare în cazul Marianei Rarinca, pe motiv că un judecător ar fi fost incompatibil

 |  11:30
DNA cere anularea deciziei de achitare în cazul Marianei Rarinca, pe motiv că un judecător ar fi fost incompatibil

DNA cere anularea deciziei de achitare în cazul Marianei Rarinca, femeia judecată pentru că ar şantajat-o pe preşedinta ICCJ, Livia Stanciu, pe motiv că judecătoarea Risantea Găgescu, care a făcut parte din completul de judecată, a fost în incompatibilitate.

Un complet de la Curtea de Apel Bucureşti, format din judecătorii Risantea Găgescu şi Damian Dolache, a decis definitiv, săptămâna trecută, achitarea Marianei Rarinca. Femeia a fost trimisă în judecată de procurorii DNA pe 1 iulie 2014, sub acuzaţia că ar fi şantajat-o pe Livia Stanciu, preşedinta ICCJ).

Potrivit stiri.tvr.ro, procurorii DNA au formulat o contestaţie în anulare a deciziei, motivând această cale extraordinară de atac cu incompatibilitatea în care s-ar fi aflat judecătoarea Risantea Găgescu.

Judecătoarea Risantea Găgescu a candidat anul trecut pentru un post de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dar a fost respinsă de o comisie din care făcea parte şi şefa ICCJ, Livia Stanciu.

Sursa citată a mai precizat că, în cadrul interviului, cele două judecătoare ar fi avut un schimb dur de opinii juridice, după ce Risantea Găgescu ar fi afirmat că nu se oboseşte să facă cercetare judecătorească şi să administreze probe şi mai bine achită un inculpat dacă nu este sută la sută sigură de vinovăţia lui. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-31

TAGURI: dna, cere, anuleaza, decizie, achitare, mariana, rarinca, motiv, judecator, este, incompatibil
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PARADISUL CRACILOR
30 Mai 2015

Sa vezi distractie cind va vomita , amarita aia . Tara Amazoanelor conduse de un excroc mafiot matroz .
CROCODILUL FLAMAND
31 Mai 2015

am priceput si eu la ce se referea "SANTAJUL"...femeia stie cum a fost propulsata neavenita aia la Bucuresti,tocmai datorita lui Basescu,si pe linie de colaborare cu securistii de la Galati Asta deoarece numai un copil de tzatza nu stie ca Braunowics AKA "Basescu" era un kominternist securist la contrainformatii......care s-a ocupat cu tot felul de activitati criminale in folosul personal,impreuna cu securistii-valutisti cu care a lucrat la DIE Deci nu era vorba de bani...ci de faptul ca femeia stia ca judectoarea Stanciu executa ordinele lui Basescu Ca l-a condamnat pe Nastase nu e mare scofala,deoarece orice judecator l-ar fi condamnat... CONCLUZIA MEA.........ROMANIA E O TARA BOLNAVA DEOARECE SECURISTII CU SCHELETE IN DULAP AU MANCAT-O PE DINAUNTRU...CA NISTE MOLII PARAZITE,TERMITE,LACUSTE...ETC ASTEPTAM FIRMA DE DEZINSECTIE SI DERATIZARE....PREA MULTE SPECII PARAZITE CU FATZA UMANA IN TARA NOASTRA
PAPARUDA MOLDOBUZA
31 Mai 2015

Stie mai multe , poate a fost si amanta lui barbasu .
Random imageUltimele stiri

loading...