2018-12-11 20:13


DNA: Directorul de la CAS Teleorman, Iulică Rizea este cercetat penal pentru luare de mită

 |  13:50
DNA: Directorul de la CAS Teleorman, Iulică Rizea este cercetat penal pentru luare de mită

DNA a anunţat, miercuri, că directorul Direcţiei Relaţii Contractuale de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman, Iulică Rizea, este cercetat penal pentru luare de mită. Acesta este acuzat că a primit bani şi bunuri de la reprezentanţii unor firme cu care CAS avea contracte.

Direcţia Naţională Anticorupţie a precizat, într-un comunicat de presă, că procurorii DNA au început urmărirea penală a directorului Direcţiei Relaţii Contractuale de la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman, Iulică Iulian Rizea, acuzat de şase infracţiuni de luare de mită.

Procurorii susţin că, în perioada decembrie 2014 - ianuarie 2015, Iulică Iulian Rizea a pretins şi a primit sume de bani şi diverse bunuri de la reprezentanţi ai unor firme cu care CAS Teleorman avea în derulare contracte, mita fiind primită pentru îndeplinirea sau urgentarea îndeplinirii atribuţiunilor de serviciu.

Potrivit anchetatorilor, în perioada respectivă, pentru asigurarea unor bune relaţii de colaborare pe parcursul derulării contractelor, inculpatul a pretins şi a primit sume de bani cuprinse între 200 de lei şi 150 de euro, precum şi bunuri (sticle de băuturi alcoolice, parfumuri etc.).

Iulică Rizea a fost pus sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, până în 18 iulie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

TAGURI: dna, director, cas, teleorman, iulica, rizea, este, cercetat, luare, mita, primeste, bani
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...