2019-01-23 17:58


DNA extinde cercetările după investigația Rise Project despre afacerile lui DRAGNEA. Ce suspectează procurorii

 |  11:39
DNA extinde cercetările după investigația Rise Project despre afacerile lui DRAGNEA. Ce suspectează procurorii

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) s-au sesizat din oficiu și cu alte aspecte referitoare la investigația Rise Project, existând indicii cu privire la săvârșirea unor infracțiuni asimilate corupției.

''La data de 10 iulie 2017, procurorii anticorupție s-au sesizat din oficiu în legătură cu alte aspecte conținute în investigația jurnalistică, publicată la data de 6 iulie 2017 (altele decât cele precizate în comunicatul nr. 690/VIII/3/7 iulie 2017), existând indicii cu privire la săvârșirea unor infracțiuni asimilate corupției. În acest moment este începută urmărirea penală doar cu privire la faptă (in rem). Această etapă nu are caracterul formulării unor acuzații împotriva unei persoane, ci are doar semnificația instituirii cadrului procesual în care se pot strânge primele probe cu privire la o anumită faptă'', precizează Biroul de Informare și Relații Publice al DNA, într-un răspuns la solicitarea Agerpres.

Pe 7 iulie, DNA a confirmat că are în lucru un dosar penal, in rem, sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de corupție și asimilate corupției, în legătură cu o parte dintre dezvăluirile RISE Project, în cadrul anchetei fiind solicitate relații de la autorități din Brazilia.

Pe 6 iulie, RISE Project a publicat un raport atribuit Direcției Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI), intitulat "Notă privind aspecte care afectează climatul socio-economic al județului Teleorman", care descrie o "rețea infracțională formată din persoane cu putere de decizie în județ", prin care liderul PSD, Liviu Dragnea, fost președinte al Consiliului Județean Teleorman, ar fi fraudat fonduri europene și guvernamentale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-11

TAGURI: dragnea, dna, rise project, brazilia, dragnea, afaceri, coruptie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
11 Iul 2017

iar fratele lui Dragnea era seful DGIPI in judetul Teleorman?....adica avea dosarele secrete SIPA despre judecatori,procurori etcetera...plus acolo s-au fabricat MII DE DOCUMENTE DE IDENTITATE FALSIFICATE pentru cei care doreau diplome de bacalureat,pentru cele doua universitati-fantoma de la Teleorman,pentru diversi teroristi-kusher care sponsorizau campaniile electorale cu banii din "AFACERILE KUSHER"...De ce nimeni pana in ziua de astazi nu a investigat DOCUMENTELE DE IDENTITATE FALSIFICATE DE MAFIA DIN TELEORMAN?///raspunsul este "BEHEHEEEE DE-AIA TATA-N POD BELESTE OAIA"...fraudele depsesc UN MILIARD DE EURO...cati traficanti de armament "KUSHER" au folosit documente de identitate romanesti falsificate precum "romanul kusher" HAISSAM OMAR...cel care si-a rapit amanta pe MARIE-JEANNE ION fata lui senatorul ION de la Buzau asa de pamplezir,ca sa plimbe pe la ambasada Romaniei din BAGDAD geamantne cu spaga pentru "teroristii KUSHER"...Inclusiv in ziua de zi vicepremierul CIOLACU este din gasca de la Buzau cu senatorul ION si HAISSAM OMAR...TOTUL ESTE EXTRA-KUSHER...ALLAHU AKBAR mister DRAGNEA & FRIENDS
SOROS DROGATII BAUTORII DE UR
11 Iul 2017

Vei ajunge la balamuc daca il iubesti atat de tare pe dragnea ! Hai sa te satisfacem noi poate vei tacea curva sorosista !
Random imageUltimele stiri

loading...