2018-12-17 21:24


DNA i-a permis lui Sebastian Ghiţă, urmărit penal, să plece în Grecia timp de cinci zile

 |  13:04
DNA i-a permis lui Sebastian Ghiţă, urmărit penal, să plece în Grecia timp de cinci zile

Procurorii DNA i-au permis deputatului Sebastian Ghiţă, urmărit penal sub acuzaţia de sprijinire a unui grup infracţional organizat în dosarul lui Iulian Herţanu şi aflat sub control judiciar, să plece în Grecia timp de cinci zile.

Procurorii DNA Ploieşti au admis o cerere de modificare a controlului judiciar depusă de deputatul Sebastian Ghiță, astfel încât acestuia i s-a permis să părăsească ţara, începând de joi, timp de cinci zile, el plecând în Grecia în interes personal.

Sebastian Ghiţă, urmărit penal sub acuzaţia de sprijinire a unui grup infracţional organizat în dosarul cumnatului premierului Victor Ponta, Iulian Herţanu, a depus la DNA Ploieşti o cerere de modificare a condiţiilor controlului judiciar. Astfel, deputatul a primit permisiunea de a părăsi ţara timp de cinci zile, începând de joi. El a plecat în Grecia, deplasarea făcându-se în interes personal.

Sebastian Ghiţă a fost pus sub control judiciar în luna februarie a acestui an, iar la expirarea celor 60 de zile de control judiciar procurorii au prelungit măsura preventivă. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-14

TAGURI: dna, permite, sebastian, ghita, urmarit, penal, pleaca, grecia, cinci, zile, control, judiciar, dosar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
14 Mai 2015

CORUPTIA IN ROMANIA are forme de organizare supersofisticate, este planificata, in majoritatea cazurilor este generata de crima organizata si escaladata prin mistificarea adevarului in instantele judiciare sau uneori si in presa. Evaluarea dimensiunii coruptiei este extrem de dificila, deoarece coruptia este un iceberg caruia nu-i vedem decit suprafata sau virful fara a sti cu siguranta cita gheata ascunde in adincime. Cresterea gradului de coruptie peste o limita maxima admisibila, de suportabilitate sociala, poate ameninta insasi existenta unei civilizatii inclusiv pe cei din sfera coruptiei. Acest excroc va ajunge cat mai curand in beciul domnesc si va fi si despuiat de averea ilicita a neamului sau ascunsa in cele mai dificile locuri de pe glob.
HAZNAUA COMUNA
15 Mai 2015

Si aranjaza conturile din bancile fantoma . Bravo justitie
Random imageUltimele stiri


loading...