2018-12-13 11:29


DNA. Președintele Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței, reținut pentru corupție

 |  07:57
DNA. Președintele Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței, reținut pentru corupție
Florentin Dincă

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, a fost reţinut joi noapte de procurorii DNA Iaşi, după aproape cinci ore de audieri. Liberalul este implicat în dosarul de corupţie în care au fost reţinute Carmen Irimescu şi Teodora Jinga, angajate ca şef serviciu în cadrul CJ Iaşi.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Iaşi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a preşedintelui Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, pentru favorizarea făptuitorului şi fals intelectual, precum şi a directorului executiv al Direcţiei Proiecte şi Dezvoltare Durabilă din cadrul CJ, Cristina Teodora Jinga, pentru abuz în serviciu, fals intelectual, în formă continuată, şi instigare la fals intelectual, in formă continuată, dar şi a şefului Serviciului Proiecte şi Parteneriate din Direcţia Proiecte şi Dezvoltare Durabilă tot din CJ, Carmen Ingrid Irimescu, pentru abuz în serviciu, fals intelectual, în formă continuată, şi complicitate la fals intelectual.

De asemenea, a fost reţinută şi Elena Letiţia Popa, administrator al unei societăţi comerciale, pentru instigare la abuz în serviciu, complicitate la fals intelectual, în formă continuată, şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-08

TAGURI: cristian, adomnitei, retinut, 24, ore, presedinte, consiliu, judetean, iasi, liberal, coruptie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIANA
08 Mai 2015

Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mariana.mitru@gmail.com
Random imageUltimele stiri


loading...