2018-12-11 17:49


UPDATE. ÎCCJ l-a achitat pe Şerban Mihăilescu

 |  18:14
UPDATE. ÎCCJ l-a achitat pe Şerban Mihăilescu

UPDATE, ora 20.40: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a achitat luni pe senatorul Şerban Mihăilescu pentru faptele de primire de foloase necuvenite şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în dosarul în care era acuzat de DNA că ar fi primit necuvenit mai multe arme de vânătoare. Decizia completului de cinci judecători este definitivă.

Procurorul DNA a cerut, ieri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, condamnarea lui Şerban Mihăilescu la doi ani cu executare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi un an de închisoare cu executare pentru primirea de foloase necuvenite.

Procurorul a explicat în faţa instanţei că „această decizie ar trebui dată ca exemplu celor ce urmează”.

Completul de 5 judecători al ÎCCJ a luat, ieri, în discuţie recursul din dosarul în care senatorul Şerban Mihăilescu a fost condamnat, prin decizia din 20 decembrie 2011 a Secţiei Penale a instanţei supreme, la un an de închisoare cu suspendare în dosarul „Armele de vânătoare”.

Astfel, instanţa supremă a decis să îl condamne pe Mihăilescu pentru cele două infracţiuni de care era acuzat, primire de foloase necuvenite şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, la o pedeapsă de cinci luni de închisoare şi una de un an de închisoare. Judecătorii au decis ca Mihăielscu să execute pedeapsa cea mai grea, de un an de închisoare, care însă a fost suspendată, pe un termen de încercare de trei ani.

Totodată, ÎCCJ a dispus confiscarea a şapte arme de vânătoare, aflate în custodia IGPR.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-10-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MARIAN
12 Iun 2012

Acest comunist veros s-a purta mai rau decat fascistii. A adunat averi fabuloase , a distrus carierele unor oameni corecti si cinstiti care ii incurcau planurile de furt. Este o lichea catarat in varful puterii care a adus grave prejudicii de imagine PSD-ului. A vandut pe nimic cea mai noua nava maritima " 22 Decembrie" in 1994 catre firma norvegiana Klaveness aliindu-se cu marele tartor in ale distrugerii flotei maritime a Romaniei. Justitia a gresit iertandu-l pe acest individ fara scrupule care a primit mita acele arme de vanatoare. Dar asa este justitia in statul de drept Romania, a dat liber la spagi care se platesc in arme si munitii.
JUDECATORII
12 Iun 2012

Judecatorii sunt nenorocirea tarii. Daca judecatorii ar fi fost corecti, am fi avut doar un minim de coruptie, iar marii spagari la puscarie.
COTARLA
12 Iun 2012

nu ma, judecatorii au judecat cu probele pe masa ,ar trebui ca acei procurori care se chinuie sa-l faca pe miki sa platesca din buzunar toate cheltuielile pe care statul le-a facut cu ei si asa poate se invata minte sa -si faca treaba si vorba procurorului sa plateasca ca sa fie un exemplu ptr ceilalti.ne-am invatat sa ii blamam pe judecatori ,dar pe smecherii de procurori cu salarii fabuloase care o freaca si executa comenzi nu ii intreaba nimeni nimic, asa ca prostul de contribuabil roman si asa sarac plateste ca boul joaca acestor indivizi de -a procuratura .bai tata ti-a respins iccj dosarul plateste tata pana da hepatita peste tine ca nu sant eu popor de vina sa te platesc pe tine ptr incompetenta
Random imageUltimele stiri


loading...