2018-12-13 10:37


Document: ce capacitate avea clubul morţii

 |  12:57
Document: ce capacitate avea clubul morţii

Conform unui document din 2014 aflat la dosarul depus la Primăria Sectorului 4, Clubul Colectiv avea o capacitate maximă de 80 de persoane.

Conform reglementarilor legale in vigoare, pentru o capacitate mai mare de 100 de persoane ar fi fost necesar avizul PSI si primaria ar fi putut efectua controale, informeaza Digi24.

Document: ce capacitate avea clubul morţii
zoom
In acelasi document se precizeaza ca programul de functionare al clubului este de la ora 17 la 5 dimineata.

Martorii spun ca la Club Colectiv au fost concerte la care au participat si 800 de persoane. La concertul de vineri noaptea au fost prezenti peste 400 de oameni, dar numarul lor nu este cunoscut cu exactitate, pentru ca intrarea a fost libera, scrie Ziare.com.

Potrivit unui comunicat de presa emis de Primaria Sectorului 4, "respectivul agent economic isi desfasura activitatea in baza declaratiei pe propria raspundere, conform careia, erau intrunite conditiile de functionare, specifice pentru fiecare autoritate publica".

Un reprezentant al Primariei a declarat sambata seara, la postul Realitatea TV, ca a facut un control in urma cu zece zile la Clubul Colectiv si singura deficienta constatata a fost legata de calitatea personalului, motiv pentru care s-a aplicat o sanctiune contraventionala.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-02

TAGURI: document, club colectiv, dosar, capacitate, concert
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA URBEI
01 Noi 2015

Am inteles ca muncitori aia faceau munca voluntara ? Si sala , luminile , oameni servici cu 1 milion pe seara , bautura , totul era gratis ? Adica era pomana ? Oare ei din ce traiau ?
HAZNAUA URBEI
01 Noi 2015

In 335 metri patrati , intrau 800 oameni sau lemne in piciore ? Adica trei lemne pe metru patrat ? Daca este aprobare pentru maxim 80 persoane , cine a dat drumul si organizat la 400 - 500 - 800 persona ? Si cine raspunde ?
CROCODILUL FLAMAND
03 Noi 2015

CA DE OBICEI...DUPA RAZBOI TOTI SE VOR GENERALI...MAI ALES PIEDONE SI RESTUL DE ESCROCI...AU OTRAVIT ATMOSFERA CU BURETE ARS...MONOXID DE CARBON,CIANURI..PARCA AR FI LAGAR DE EXTERMINARE...SI O SINGURA IESIRE CARE S-A BLOCAT..CA IN FILMELE HORROR
Random imageUltimele stiri


loading...