2018-12-10 19:42


DOCUMENT: Rolul lui Dan Adamescu în acțiunile ”Black Cube”

 |  22:23
DOCUMENT: Rolul lui Dan Adamescu în acțiunile ”Black Cube”

Prima actiune Black Cube, din martie 2015, al carei beneficiar era Dan Adamescu, avea ca nume de proiect "Volcanic Eruption". In planul de business se arata in mod neechivoc faptul ca "propunerea a fost special conceputa ca urmare a discutiilor referitoare la cazul penal in curs impotriva lui Dan Adamescu (numit in continuare "client") de la The Nova Group (numit in continuare "TNG"), conform informațiilor publicate de Hotnews.ro.

Pe baza acestor discutii, Black Cube a gandit o abordare care va asigura cele mai bune sanse pentru a atinge scopurile clientului". HotNews.ro a dezvaluit in premiera pe 28 septembrie ca Dan Adamescu a fost beneficiarului primului contract cu Black Cube, din martie 2015, al doilea fiind incheiat in februarie 2016 de fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir. 

DOCUMENT: Rolul lui Dan Adamescu în acțiunile ”Black Cube”
zoom
Familia Adamescu a negat atunci, printr-o firma de PR, ca a avut vreun contract sau "vreo legatura de orice natura cu Black Cube". Contactata de HotNews.ro, agentia de PR imputernicita sa prezinte punctul de vedere al familiei Adamescu a declarat ca se indoieste de validitatea acestui document care poate pur si simplu sa reprezinte o oferta catre familia Adamescu si nu stim daca a fost vizualizata vreodata de vreun membru al familiei.

DOCUMENT: Rolul lui Dan Adamescu în acțiunile ”Black Cube”
zoom
Potrivit informatiilor obtinute de HotNews.ro, planul s-a si concretizat prin cel putin un raport transmis clientului Dan Adamescu. Potrivit contractului propus de Black Cube, raportul final urma sa fie livrat in cel mult doua luni de la semnarea contractului. Dan Adamescu urma sa plateasca 85 de mii de lire pe luna reprezentand bazele de date, licentele software, costuri de calatorie, computere si accesorii speciale, cheltuieli de buzunar). In cazul in care investigatiile impotriva clientului Dan Adamescu s-ar fi oprit, Black Cube ar fi incasat un onorariu de succes in valoare de 600 de mii de lire.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-09

TAGURI: black cube, dan adamescu, the nova group
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
03 Oct 2016

DAR COLEGUL LUI CARAMBULEA SI FARMACISTI CU DOCTORI CARE FURAU MEDICAMENTE DE LA BOLNAVI DE CANCER , CUM A RAMAS ? BANI SAU REC UPERAT ?
CROCODILUL FLAMAND
12 Oct 2016

Gruparea Bica- Udrea-Băsescu. Mogulii media Dan Adamescu şi Adrian Sârbu. Miliardarul israelian Beny Steinmetz şi miliardarul român Remus Truică>>>>TOTI LA PUSCARIE>>>>
Random imageUltimele stiri


loading...