2018-10-21 15:23


DOCUMENTE DNA: Iată DOVADA! Ponta, Teodorovici, Șova și Grindeanu l-au TURNAT pe Dragnea la DNA

 |  17:09
DOCUMENTE DNA: Iată DOVADA! Ponta, Teodorovici, Șova și Grindeanu l-au TURNAT pe Dragnea la DNA

"Martorii" Victor Ponta, Dan Sova, Eugen Teodorovici, Sorin Grindeanu si Nitulescu Teodor, fostul prefect de Teleorman, au spus la DNA tot ce stiu despre Liviu Dragnea si legatura cu Tel Drum. Noul dosar "Tel Drum" al presedintelui PSD abunda de marturii si declaratii ale importantilor lideri politici enumerati mai sus.

Din Ordonanta procuroarei DNA Carmen Lancranjan rezulta ca nu exista nicio proba directa ca Tel Drum ar apartine lui Liviu Dragnea, singurele elemente pe care procurorii DNA si-au bazat rationamentul ca in spatele firmei ar sta Dragnea fiind marturiile lui Victor Ponta, Dan Sova, Eugen Teodorovici, Sorin Grindeanu si Nitulescu Teodor, fostul prefect de Teleorman, conform documentelor prezentate de Luju.ro.

Iata mentiunile facute de procuroarea Carmen Lancranjan in Ordonanta din dosarul nr. 986/P/2014, unde sunt cuprinse declaratiile reprezentatilor PSD:

DOCUMENTE DNA: Iată DOVADA! Ponta, Teodorovici, Șova și Grindeanu l-au TURNAT pe Dragnea la DNA
zoom

"Faptul ca Liviu Nicolae Dragnea este una dintre persoanele care detine si gestioneaza in fapt societatea comerciala Tel Drum SA reiese din coroborarea declaratiilor martorului Sova Dan cu declaratile martorului Nitulescu Teodor, cu documentele ridicate cu ocazia perchezitiei domicilare la sediul Tel Drum SA, cu verificarile efectuate privind modalitatea prin care obtine beneficiile din urma derularii activitatii infractionale (tranzactii imobiliare, beneficii materile pentru persoanele din familia acestuia, relatiile pe care le are cu membrii gruparii).

Astfel, fiind intrebat cu privire la aspectele privind interesul pe care Liviu Nicolae Dragnea l-ar fi avut in ceea ce priveste SC Tel Drum SA martorul Dan Sova a declarat urmatoarele: 'Noi nu aveam o convingere, noi stiam ca Tel Drum-ul este al domnului Dragnea, iar domnul Dragnea a spus de mai multe ori personal ca aceasta companie este a lui, chiar a formulat 'stii ca estea mea'. Nu se discuta la colturi ca Tel Drum este a lui, asta ar fi fost o legenda urbana, nu. Tel Drum era a dansului. (...) Pana in 2012 pentru mine era notoriu ca Tel Drum era a lui Liviu Dragnea, dupa 2012 a devenit o certitudine. Pana in 2012 toata lumea stia ca forta politica a lui Liviu Dragnea se baza si pe fapul ca Tel Drumul era a lui, la nivelul judetului Teleorman.'

DOCUMENTE DNA: Iată DOVADA! Ponta, Teodorovici, Șova și Grindeanu l-au TURNAT pe Dragnea la DNA
zoom

Controlul pe care Liviu Nicolae Dragnea il avea asupra persoanei juridice este confirmat si de declaratiile martorului Nitulescu Teodor care a indicat ca inital Liviu Nicolae Dragnea i-a solicitat lui sa partice impreuna la cumpararea Tel Drum SA. Mai mult, martorul declara ca la momentul demararii proceduri de privatizare Liviu Dragnea i-a cerut sa nu partice in mod independent, cei doi facand concesii reciproce in acest sens.

DOCUMENTE DNA: Iată DOVADA! Ponta, Teodorovici, Șova și Grindeanu l-au TURNAT pe Dragnea la DNA
zoom

Aspectele privind implicarea acestuia in mod activ si direct sunt confirmate si de martorul Eugen Teodorovici care indica faptul ca a avut discutii contradictorii cu Liviu Nicolae Dragnea deoarece acesta avea impresia ca martorul il parase la OLAF, fie pe el, fie Tel Drum. Incidentele si discutiile contradictorii intre Liviu Nicolae Dragnea si martorul Eugen Teodorovici sunt confimate si de martorul Victor Ponta."

DOCUMENTE DNA: Iată DOVADA! Ponta, Teodorovici, Șova și Grindeanu l-au TURNAT pe Dragnea la DNA
zoom

In Ordonanta semnata de procuroarea DNA Carmen Lancranjan se mai regaseste o declaratie extrem de interesanta a unui membru PSD, fost premier si apropiat de-al lui Dragnea. Este vorba despre fostul premier Sorin Grindeanu care, in calitate de martor, a facut cateva precizari despre modul in care a fost numit Voicu Dorin Sandu in functia de presedinte al Administratiei Nationale a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-15

TAGURI: dosar, dna, dragnea, teldrum, martori, ponta, sova, teodorovici, sorin grindeanu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BERNI
14 Noi 2017

Așa pățesc cei care sunt avizi de putere !!!
DORU
14 Noi 2017

cu alti mafioti nu se taragana atat de mult. Si pe baza unei anonime sunt unii insfacati si dedati justitiei.Dragnea e un mafiot versat si tocmai pentru asta trebuia repede ridicat. De cand e presedinte de partid si cu functie la parlament,nu face altceva decat sa isi stearga urmele si sa vare pe altii in colimator. Ramanerea lui in libertate arunca o lumina proasta asupra justitiei si a poporului roman peste hotare. Dragnea din cate se vede e decis sa-si vanda scump pielea. Odata cu el sa moara toata Romania.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Noi 2017

Poliția italiană a anunțat luni confiscarea a 28 milioane de euro în bancnote contrafăcute, de foarte bună calitate, provenite din trei tiparnițe clandestine, dintre care una în România, precum și arestarea a 13 persoane, transmite AFP. 'În cursul anchetei, au fost descoperite trei tiparnițe ilegale, dintre care una în România, echipate cu mașinile și instrumentele necesare pentru fabricarea de bancnote false', a informat poliția italiană, într-un comunicat. Cati securisti PIZ-disti sunt implicati in falsificarea de bancnote EuRo cu tiparnita de la Bucuresti?sa ne spuna tavarisciul Drac-nea
RAID
15 Noi 2017

Oricum cei care apara pe dragnea fac o grava greseala si isi pun in pericol existenta.dragnea nu mai are scapare.boala lunga moarte sigura.antena3 si romania tv complicii acestui dragnea si a gruparilor de crima organizata.dovezile sunt clare.
Random imageUltimele stiri


loading...