2019-01-23 17:57


DODON, foc și pară după ce România l-a INTERZIS pe Rogozin: Ei vor RĂZBOI aici

 |  17:40
DODON, foc și pară după ce România l-a INTERZIS pe Rogozin: Ei vor RĂZBOI aici

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, face acuzații grave la adresa României, după ce vicepremierului rus Dmitri Rogozin i-a fost interzisă survolarea spațiului aerian românesc în drum spre Moldova.

”Ei vor conflict, vor război aici. Majoritatea parlamentară de la Chișinău s-a implicat în acest joc geopolitic murdar care nu are nicio legătură cu interesele Moldovei. E o majoritare unionistă, pro-NATO. Le spun că totul se schimbă, totul e trecător. Acum suferă moldovenii, oamenii simpli, și aici, și în Rusia. Blocarea zborului spre Chișinău, e treaba internă a României.

Am vorbit cu domnul Rogozin. În avion erau sute de moldoveni, cu copii mici, care veneau acasă. De ce ați făcut asta? De ce ați ținut în aer sute de cetățeni ai Moldovei, copii mici, care plângeau 3-4 ore în avion, nu știau ce se întâmplă. Cum se explică că cetățenii altui stat, românii, unioniștii, deputat din România, blochează aeroportul din Chișinău? Cum ar fi dacă un deputat rus ar face asta? ”, a spus Igor Dodon, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-28
Citeste si:
Rogozin AMENINȚĂ România: Așteptați-vă la un răspuns, nemernicilor!

TAGURI: dodon, rogozin, razboi, interzis. romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...