2018-12-18 15:15


Doi membri ai CSM, jefuiţi în camera unui hotel din Arad

 |  20:34
Doi membri ai CSM, jefuiţi în camera unui hotel din Arad

Doi judecători, membri ai Consiliului Superior al Magistraturii, au sesizat că le-au dispărut, din camera unui hotel din Arad unde erau cazaţi, obiecte personale şi bani, respectiv 6.700 de euro şi 1.500 de lei. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, fostul preşedinte al CSM Adrian Bordea, reprezentant al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, şi magistratul Mircea Aron au sesizat Poliţia Arad că le-au dispărut bani şi obiecte personale din camera hotelului în care erau cazaţi.

Conform surselor citate, cei doi erau cazaţi la un hotel din zona centrală a Aradului, iar bunurile şi banii le-ar fi dispărut joi după-amiază. Membrii CSM se aflau la Arad pentru a participa, joi şi vineri, la o întâlnire a preşedinţilor de tribunale cu reprezentanţii CSM.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Arad, Ovidiu Liber, a confirmat că ”două persoane au depus sesizare cu privire la faptul că le-au fost furate sumele de aproximativ 6.700 de euro, respectiv 1.500 de lei, din camera unui hotel din municipiul Arad”.

Surse din rândul anchetatorilor au adăugat că se verifică dacă există înregistrări video din hotel cu persoanele care au intrat în imobil în cursul zilei de joi, în încercarea de a se reduce cercul suspecţilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-22

TAGURI: membri, csm, jefuiti, camera, hotel, arad
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANALIST
23 Mai 2015

Nu inteleg umbla cu 6700 euro in buzunar ?
MANNIX
23 Mai 2015

da judecatorii astia nu stiau ca exista casete de valori pe la hoteluri?si daca nu exista atunci nu lasi banii in camera....doar daca vrei dinadins sa ai probleme....orice camerista putea sa ia banii si dupaia sa strige "hotii....au furat chilotzii"....punea doi boschetari se sa plimbe prin fata camerelor ca sa dea de banuit...ce dreaqu traim in Romania...nu in paradis Sunt curios ce pedeapsa o sa ia hotzii astia daca-i prinde...JUSTITIA INDEPENDENTA...STATUL DE DREPT
LUPAN
23 Mai 2015

Poate ar trebui intrebati, acesti membri ai iccj, ce faceau cu atata cash in Euro, undeva pe la Arad, unde platile se fac, inca, in lei-grei ?!?
Random imageUltimele stiri


loading...