2019-05-25 06:51


DOSAR de tentativă de OMOR după ce Doina Pană a susținut că a fost intoxicată cu MERCUR

 |  17:07
DOSAR de tentativă de OMOR după ce Doina Pană a susținut că a fost intoxicată cu MERCUR

Procurorii DIICOT efectuează cercetări care vizează infracţiunile de constituire grup infracţional organizat şi tentativă de omor, după ce Doina Pană a spus că ar fi fost intoxicată cu mercur. În cauză a fost audiată deja fostul ministru, scrie Mediafax.

Surse apropiate anchetei au precizat că Doina Pană a depus o plângere la Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, însă cauza a fost trimisă la DIICOT. Fostul ministru a depus, de asemenea, mai multe documente medicale prin care reieşea că aceasta avea, în organism, o cantitate dublă de mercur.

”Eram ministru al Pădurilor, în guvernul Tudose, când s-a întâmplat. Am început să mă simt foarte rău, am mers la medic, am aflat că aveam probleme foarte mari cu inima, am urmat tratament, dar mă simţeam tot mai rău. Am făcut apoi o analiză toxicologică unde am descoperit că am fost intoxicată cu mercur în cantitate mare. Am făcut plângere la Poliţie abia când am demisionat. E o anchetă în derulare şi sper din suflet să îi prindă”, a spus Doina Pană, la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-09

TAGURI: doina pana, dosar, tentativa de omor, intoxicatie, mercur
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PARANOIA PSD
09 Mai 2019

Acest grup mafiot a devenit paranoic. Boala s-a luat de la '' borfașul national '' care vede numai '' dusmani inchipuiti '' si s-a extins la firea si acum la '' fa doino ''. Cel mai corect ar fi CU TOATA MAFIA PSD LA BALACEANCA. he , he , he......!!! La psihiatru cu voi GUNOAIE BOLȘEVICE.
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
09 Mai 2019

sa-i prinda pe toti acesti criminali care incepand cu generalul GUSa si pilotul MALUTAN si multi alti generali si politicieni incomozi au facut mii de crime politice dupa 22decembrie.Seful lor este tiganul spurcat bolsevic criminalul Iliescu si complicii Gelu Voican si GHITA
ANONIM
09 Mai 2019

MINCA LA PARLAMENT
@FADOINA
10 Mai 2019

CINE MAMA DRACU I-SI PUNE MINTEA CU O PROASTA INCOMPETENTA CA TINE FA DOINO ? POATE BARBATATU A VRUT SA SCAPE DE TINE SI TI-A PUS MERCUR IN CUR . SI PANDELE I-A BAGAT O SIRMA IN CUR LUI FIEREA . MAI GINDESTE-TE FA DOINO .
ANONIM
10 Mai 2019

SA SE CAUTE LA DOCTOR IN ANUS POATE CA ARE ACOLO MERCUR PRECUM A AVUT FIREEEAAA O SARMA DE 3 CENTIMETRI
@FADOINA
11 Mai 2019

NU AS PUTEA SA FAC SEX CU ARATAREA ASTA DE DOINA , NICI DACA PSD M-AR PLATI CU COTIZATIILE MEMBRILOR PSD , PE 5 ANI DE ZILE . AS REFUZA DE ASEMENEA , ORICE CONTACT SEXUAL CU CARMEN PULAN DAN SAU ROVANA ZINC . AM ZIS .
ANONIM
11 Mai 2019

handicapata din nastere
ANONIM
11 Mai 2019

SI-A UITAT TERMOMETRU IN KUR SI S-A CONTAMINAT CU MER-CUR..............
RADIO EREVAN
11 Mai 2019

un ascultator intreaba -e posibil sa ai mer-cur in cur? Radio Erevan raspune-DA,daca l-ai bagat acolo si ai uitat de el.Insa nu disperati exista o solutie salvatoare.Bagati si niste praf de aur tot acolo si amestecati bine de tot cu un bat(va racomandam un vibrator anal) si atunci mercurul va face amalgam cu aurul,adica o plomba dentara.Dupa toata aventura va puteti caca in mijlocul sufrageriei si va recuperati investitia facuta
ANONIM
12 Mai 2019

SCAPATA DE LA SOCOLA
Random imageUltimele stiri


STARBAG