2019-03-26 19:14


DOSAR PENAL pentru șoferul care a ales pentru numărul mașinii o înjurătură la adresa PSD

 |  10:31
DOSAR PENAL pentru șoferul care a ales pentru numărul mașinii o înjurătură la adresa PSD

Mașina care avea numerul de înmatriculare ”M..e PSD” a fost eliminată din trafic de către polițiști. Ministerul de Interne a făcut adresă oficială în Suedia, iar în răspunsul primit se arată că acele numere preferențiale sunt valabile doar pe teritoriul Suediei.

Celebra mașină a fost oprită de polițiștii din Craiova, cei care l-au amendat pe șofer și i-au întocmit dosar penal.

Autoritățile suedeze au confirmat printr-o adresă oficială că adevăratele numere ale mașinii sunt RSD059, singurele care sunt acceptate pe drumurile altor țări, iar cele ales de șoferul român pot fi utilizate doar în Suedia. Răzvan, bucureșteanul care conduce autoturismul Audi și care a ales sa plătească 650 de euro doar pentru a obține numărul de înmatriculare cu conotație, a fost ieri seara în Craiova. Acesta și-a achitat taxa de parcare pe un loc în fata primăriei și a așteptat ca trecătorii sa își facă poze cu mașina sa, informează Ziaruldecraiova.

”Se prevede că numere de înmatriculare mai sus menționate sunt valabile doar pe teritoriul național al acestui stat și nu sunt valabile pe teritoriul altor țări. Totodată, în aplicația EUCARIS numărul de înmatriculare permanent al autoturismului de mai sus este RSD059”, au transmis oficialii MAI către toate inspectoratele de poliție județene, Brigada Autostrăzi și Direcția Generală de Poliție a municipiului București.

”Vă informăm asupra faptului că Poliția Română poate solicita ca plăcuțele de înmatriculare în cauză să fie îndepărtate, iar în locul acestora să fie montate plăcuțele de înmatriculare comune. Plăcuțele de înmatriculare personalizate sunt valabile doar pe teritoriul național și nu sunt valabile pe teritoriul altor state, în condițiile în care acestea nu permit în mod specific acest lucru”, se arată în comunicarea autorităților suedeze către cele române.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-29

TAGURI: masina, psd, injuratura, suedia
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MUIE # ,MA PIS PE #
29 Iul 2018

In privinta ta mai animal drogat ,poti sa ti pui pe masina si un rahat cu #
ANONIM
30 Iul 2018

la puscarie cu porcu sa se sature de muie nu asa se protesteaza
@ ANONIM
30 Iul 2018

Corect ...si sa devina fetița borfasilor...sa se sarute de muie ....sa ii lărgească rozeta ...
ANALFABETII PSD.
30 Iul 2018

Inca un abuz grosolan al militiei romane condusa de o analfabeta din Videle. Nu existelegislatie romaneasca care sa-l poata sanctiona cu ceva, mai ales ca I de la muie este cifra 1. Sa intzeleaga si analfabetii psd Scrie MU1E. MAI TRECETI PE LA SCOALA ANALFABETI PSD.
ANONIM
30 Iul 2018

1 este semnul drogatilor nazi Pote crapati naibii ca trageti pe nas facand abuz ,ca tare va place
@JIGODIA ANONIM
31 Iul 2018

BAI COPROFAGULE PSDIST , POT SA-L ARESTEZE PE CEL CU PLACUTELE MUIEPSD , MESAJUL RAMINE , E AMPLIFICAT IN TOATA TARA , IAR PE 10 AUGUST VOR LUA MUIE TOTI IN FRUNTE CU DRAGNEA , VASILICA , OLGUTA , CODRIN , DAN , NEACSU , FIREA SI TOTI CEILALTI , INCLUSIV TU DOBITOCULE .
ANONIM
01 Aug 2018

Ia sa vad Vin pe 10 august sa vad cei 20 de muisti# care se vor aduna Cei din strainatate au alte prioritati ,ei se duc la rude Le este scarba de neo nazisti
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...