2016-12-11 12:16

DEZVALUIRI


Dosar penal pentru „Şmecherul Şoselelor”

 |  14:58

Dosarul de cercetare penală pe numele şoferului care a blocat, joi, calea de rulare a tramvaielor, prin staţionarea neregulamentară a autoturismului pe bd. Pache Protopopescu, va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Conform unui comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, s-au întocmit acte procedurale pentru atingerea adusă dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic. Poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au constatat, joi după-amiază, că pe bd. Pache Protopopescu un autoturism marca Opel Astra se afla staţionat neregulamentar, blocând calea de rulare a tramvaielor.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că autovehiculul a fost condus de o persoană de 49 de ani, din Bucureşti, care a staţionat în mod voluntar, timp de 37 de minute, pe bd. Pache Protopopescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-11

TAGURI: dosar penal, smecherul soselelorComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

BUY AN ESSAY
27 Feb 2012

The one only pass way to get know close to this good topic is to purchase pre written essays or just buy essays.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Penalii nu sunt invitați la Ziua Națională Un anunț surprinzător a venit joi, de la Cotroceni: președintele Klaus Iohannis nu i-a invitat... 24 Noi 2016 | (4)
Defilare la Rahova Măi să fie, de Ziua Națională președintele nu vrea să stea la masă cu penalii. Celebrul duet... 24 Noi 2016 | (0)