2018-10-15 23:15


Dosarul lui Darius Vâlcov, declinat în favoarea Tribunalului Olt

 |  07:23
Dosarul lui Darius Vâlcov, declinat în favoarea Tribunalului Olt

Magistrații Tribunalului București au declinat în favoarea Tribunalului Olt competența de soluționare a cauzei în care fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov este trimis în judecată, sub control judiciar, pentru luare de mită.

Potrivit încheierii publicată joi, în dosarul 43049/3/2015/a2, privind măsuri și excepții dispuse de judecătorul de cameră preliminară, „a fost admisă Excepția de necompetență teritorială a Tribunalului București, invocată de inculpatul Vâlcov Darius Bogdan și în consecință (...) declină în favoarea Tribunalului Olt competența de soluționare a cauzei privind pe inculpatul Vâlcov Darius Bogdan, trimis în judecată sub control judiciar prin Rechizitoriul nr. 91/P/2015 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție — Direcția Națională Anticorupție secția de combatere a corupției”, transmite Agerpres. 

Darius Vâlcov va fi cercetat în continuare sub control judiciar. Fostul ministru al Finanțelor și fost primar al municipiului Slatina este judecat pentru fapte de corupție în mai multe dosare, infracțiunile fiind comise în perioada în care era primar cât și ulterior acelei perioade.

Anchetatorii îl acuză pe Darius Vâlcov că, în calitate de primar al municipiului Slatina, a primit diferite sume de bani de la oameni de afaceri pentru derularea unor contracte între Primăria Slatina și firmele deținute de aceştia. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-22

TAGURI: dosar, darius valcov, declinat, favoare, tribunal, olt
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CARACATITA
22 Ian 2016

Minarie pe fata . Iar statul nu mai recupereaza nimic , de la Mafioti . Se asteapta musamalizarea furturilor .
Random imageUltimele stiri


loading...