2018-12-12 01:37


Dosarul Microsoft. Dorin Cocoş: Regret din tot sufletul faptele comise

 |  14:46
Dosarul Microsoft. Dorin Cocoş: Regret din tot sufletul faptele comise

Cei patru inculpați din dosarul Microsoft și-au recunoscut vinovăția, la ÎCCJ având loc ultimul termen al procesului. Dorin Cocoș a afirmat că regretă "din tot sufletul" faptele comise şi recunoaşte că a greşit.

"Jur cu mâna pe inimă că regret din tot sufletul faptele pe care le-am făcut. Nu le mai pot îndrepta, decât printr-o atitudine civilizată, în cazul în care mă veți condamna la muncă în folosul comunității. Îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu îmi doresc decât să fiu un om normal. Sigur nu o să mai fac acest lucru, am greșit. Nu am vrut să fac niciodată lucruri de felul acesta, îmi doresc doar să mă îndrept ca un bun român ce sunt", le-a spus judecătorilor Dorin Cocoș.

Nicolae Dumitru le-a citit magistraților de pe o foaie realizările sale.

"Am construit o societate care de 23 de ani lucrează fără să aibă afaceri cu statul. Am creat peste 5.000 de locuri de muncă. Îmi exprim regretul profund pentru ceea ce am făcut. Simt că mi-am dezamăgit familia, prietenii și cunoscuții. Am doi băieți. Doresc să repar răul făcut", a precizat Nicolae Dumitru, potrivit Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-05
Citeste si:
Dosarul Microsoft. DNA cere pedepse maxime pentru inculpaţi

TAGURI: dosar, microsoft, dorin cocos, regreta, suflet, fapta, comite
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
04 Oct 2016

SCOATE BANI FURATI TIGANULE HOT BORFASI . PLUS DOBINDA MIRSAVULE . ANAFUL , ISARESCU , VACAROIU NU TEA INTREBAT DE BANI ? IA PUS FLEASCA LUI TIGANCA UDREA IN FATA CU BASESCU MAFIOTUL PIRAT . TOATA LUMEA STIA NUMAI AUTORITATYILE LUI GHITA NU .
Random imageUltimele stiri


loading...