2018-12-15 20:33


Dosarul privind accidentul în care poliţistul Gigină a murit, trimis la PÎCCJ

 |  12:57
Dosarul privind accidentul în care poliţistul Gigină a murit, trimis la PÎCCJ

Dosarul privind accidentul în care a murit poliţistul Bogdan Gigină, care deschidea coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea, a fost trimis la Parchetul instanţei supreme. Anchetatorii vor continua cercetările în acest caz privind fapta de ucidere din culpă.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au afirmat că în acest dosar, procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti şi-au declinat competenţa către PÎCCJ. Oamenii legii au indicii că pentru fapte de abuz în serviciu ar putea să fie vizat şi vicepremierul Gabriel Oprea.

Potrivit surselor citate, procurorii au declinat competenţa după ce s-a stabilit că Parchetul Tribunalului Bucureşti nu este competent să continue cercetări în cauză, în condiţiile în care una dintre persoanele vizate în dosar are o funcţie care atrage competenţa unei unităţi superioare de Parchet.

Acest dosarul are 13 volume, anchetatorii urmând să cerceteze inclusiv legalitatea tuturor celor peste 1.500 de drumuri pe care vicepremierul Gabriel Oprea le-ar fi făcut cu coloană oficială.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-03-09

TAGURI: dosar, accident, politist, bogdan gigina, murit, moare, trimite, piccj
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...