2018-12-16 19:37


Dosarul Referendumul în care e cercetat Liviu Dragnea, AMÂNAT

 |  13:58
Dosarul Referendumul în care e cercetat Liviu Dragnea, AMÂNAT

Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat luni, pentru 29 ianuarie, dezbaterile în dosarul "Referendumul", în care Liviu Dragnea este cercetat alătrui de alte 74 de persoane. Președintele PSD a fost condamnat în primă instanță la un an de închisoare cu suspendare.

La acest termen, instanța a decis amânarea procesului, în condiţiile în care a lipsit un judecător din completul de cinci magistrați, potrivit Agerpres.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea nu a venit la proces.

Social-democratul a fost condamnat, la data de 15 mai, de un complet de trei judecători de la ÎCCJ în dosarul "Referendumul" la un an de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani.

Un număr de alți 74 de inculpați din dosar au fost fie achitați, fie condamnați la închisoare cu suspendare, decizia fiind atacată cu apel.

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a lui Liviu Dragnea pe 7 octombrie 2013 pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-14

TAGURI: dosar, referendum, cercetat, liviu dragnea, amanat
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NORMALES....
28 Dec 2015

uite-așa AMÂNAT ca toate dosarele GRELE pt.GREII din politica RO! E un joc murdar la care se pretează toate organilii ”abilitate”...voi nu sesizați că acuș îi ”prinde”, acu îi dezprinde...precum plasturele pus pe spinare! Se crizează lumea că iar îi vede în libertate....poc! iar apar știri că GATA, îi/îi înhață! Ce mai caută UDREA în Parlamentul Rușinii? N-a fost condamnată cu suspendare? Mai are voie TOTUȘI să-și etaleze grațiile p-acolo? Adică în funcțiile în care a furat/devalizat? Înseamnă că suntem un popor de proști sau de nebuni că acceptăm așa-ceva! Pe Mazăre l-ați văzut? În doare fix în scrumul de la trabuc....Monici are destule pe lângă el care să-i aline ”durerea” c-a rămas cu întreaga avere (făcută pe barba noastră) - FRUMOS, NU?
Random imageUltimele stiri


loading...