2019-03-22 08:26


Dragnea, despre MAŞINA fiului său: "Faptul că mi-a împrumutat maşina lui sper să nu genereze un dosar penal"

 |  11:56
Dragnea, despre MAŞINA fiului său: "Faptul că mi-a împrumutat maşina lui sper să nu genereze un dosar penal"

Liviu Dragnea a declarat că autoturismul cu care a mers la mare era al fiului său, pentru că maşina lui a fost avariată grav într-un accident şi încă este în service.

"Mașina mea a suferit un accident serios anul trecut, mi s-a spus că e daună totală și nu mai poate fi mașină...am zis domne, o să încercăm să o refacem, au muncit la service câteva luni de zile, e gata, am făcut o cursă cu ea, mai are probleme la computerul de bord, sper ca săptămâna viitoare s-o iau. L-am rugat pe fiul meu, și eu îi dădeam mașina, mi-a imprumutat mașina.

Nu m-am ferit, e o mașină cumpărată de el din dividende, a ales să rămână în țară, muncește, a avut perioade grele, acum le merge mai bine, e un tânăr care-și câștigă banii cinstit și prin muncă, fără să aibă apariții publice șamd. Faptul că mi-a împrumutat mașina lui sper să nu genereze un dosar penal", a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Conform legislației în vigoare, cei care circulă cu ITP-ul expirat, riscă amenzi cuprinse între 900 și 2000 de lei. În acest caz, polițistul rutier va reține și certificatul de înmatriculare al autoturismului pe care-l va putea lua înapoi numai în cazul în care va face dovada unui ITP valabil, efectuat exclusiv la R.A.R.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-08

TAGURI: liviu dragnea, masina fiu, scandal,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Mai 2018

UN PUI DE MILITIAN, de telemorman , fara 7 ani de acasa, repetent , golan si ticalos , lipsit de onoare si caracter ce poate sa debiteze decat gaze sulfuroase, marlanie, prostie, tembelism, prostitutie si minciuni.
ANONIM
08 Mai 2018

https://www.g4media.ro/psd-pune-piedici-celei-mai-mari-investitii-private-din-istoria-romaniei-iulian-iancu-si-liviu-dragnea-amana-pana-in-toamna-decizia-cruciala-pentru-gazele-din-marea-neagra.html
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...