2018-11-15 04:09


Dragnea, despre sechestrul DNA: Sunt folosit ca mijloc pentru a bloca LEGILE JUSTIȚIEI de către oameni care se ascund

 |  15:52
Dragnea, despre sechestrul DNA: Sunt folosit ca mijloc pentru a bloca LEGILE JUSTIȚIEI de către oameni care se ascund

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, referitor la sechestrul pus de DNA pe averile persoanelor implicate în dosarul Tel Drum, că este folosit ca mijloc pentru a bloca modificarea legilor justiţiei, spunând ironic că urmează, probabil, sechestru pe viaţă.

Liviu Dragnea s-a arătat deranjat de faptul că a aflat din presă despre sechestrul pus de DNA pe averea inculpaţilor din dosarul Tel Drum, el fiind unul dintre aceştia.

”Îl văd foarte interesant (sechestrul pus de DNA - n. red.) în sensul că, sigur, noi încă mai credeam, unii încă mai credem, că putem deveni o ţară normală, în care nu afli din presă lucrurile astea – informaţii date pe surse, pe canale neoficiale şi nelegale”, a declarat Dragnea.

Liderul PSD a spus că o să meargă azi la DNA pentru a lua în primire sechestrul.

”Am fost făcut ţap ispăşitor la referendum în 2012, pentru că trebuia să se păstreze cinstea obrazului cuiva (...), am fost făcut ţintă de câte ori PSD a vrut să facă ceva important pentru români, acum sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justiţie şi de către cine? De către oameni care se ascund”, s-a plâns Liviu Dragnea.

”O să merg (la DNA - n.red.) ca să iau în primire sechestrul. Urmează probabil i sechestru pe viaţă”, a adăugat el.

Întrebat dacă este şantajat de DNA sau de OLAF pentru a bloca legile justiţiei, Dragnea a răspuns: ”Nu am cu ce să fiu şantajat, dar despre subiectele astea o să avem timp să vorbim”.

Procurorii DNA au impus sechestru pe averile persoanelor implicate în Dosarul Tel Drum, măsura vizându-l şi pe liderul PSD Liviu Dragnea.

Conform procedurii, cei vizaţi de sechestru ar urma să se prezinte la DNA pentru a le fi adusă la cunoştinţă măsura decisă.

În acest dosar, Liviu Dragnea este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat,  de două infracţiuni de folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene şi de două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase pentru sine sau pentru altul, fapte comise în perioada în care era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman.

Alături de el, în  dosar sunt cercetate alte opt persoane din conducerea Tel Drum, asociaţi ai unor societăţi comerciale sau funcţionari.

"Suspectul Liviu Nicolae Dragnea, preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a iniţiat un grup infracţional organizat care acţionează şi în prezent şi din care au făcut şi fac parte funcţionari ai instituţiilor din administraţia publică şi persoane din mediul de afaceri. Grupul iniţiat în anul 2001 are ca principal scop obţinerea, în mod fraudulos, a unor sume importante din contractele finanţate din fonduri publice (naţionale şi europene), prin comiterea unor infracţiuni de abuz în serviciu, de fraudare a fondurilor europene, de evaziune fiscală, spălarea banilor şi folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii", afirmă DNA, potrivit News.ro.

Conform procurorilor, prejudiciul creat în dauna bugetului public este de peste 30 de milioane de lei, iar fondurile europene fraudate sunt de 21 de milioane de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-21

TAGURI: dragnea, sechestru dna, legile justitiei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
21 Noi 2017

Tatal lui Valcov: Am cumparat lingouri de aur nepotilor. Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 16:27 Tatal lui Valcov: Am cumparat lingouri de aur nepotilor. Lavinia Sandru vorbeste de 3 nunti si castiguri de sute de mii de euro la fiecareFoto: Arhiva Hepta.ro Tatal fostului ministru de Finante Darius Valcov a declarat,... Primul care a dat declaratie in fata instantei a fost Dumitru Valcov, tatal lui Darius Valcov, cel care este consilier la Camera Deputatilor si la Guvernul Tudose, dupa cum a confirmat Liviu Dragnea, fiind considerat creierul "revolutiei fiscale"..." 2-Tel Drum are o cifra de afaceri de 200 de milioane de euro in 5 ani. Cele mai multe contracte sunt cu statul Marti, 21 Noiembrie 2017, ora 16:51(...) 3-Fosta judecatoare Geanina Terceanu: Borcea mi-a dat un plic cu 10.000 de euro(...) 4-Monica Macovei, port-drapelul in denigrarea Romaniei la UE(...)____------____ Si -zilnic- titluri de acest gen, care confirma ca Romania este pe duca, cu acesti "oameni"...Dar dragnea( si cei ca el, din varf) , nu se lasa, macar are tupeu el isi "apara saracia si nevoile si neamul"...... Fosta judecatoare Geanina
GEORGE
21 Noi 2017

AVEM UN SEF DE STAT ULUITOR Te ulueste cu prostiile si nebunia pe care o are in cap HOTUL NESIMTIT Sef de stat mafiot
LEVST.
22 Noi 2017

fostul procuror-şef al PNA-generalul (R) Ion Panaitescu cu privire la... .... acesta afirmând că Monicăi Macovei „nu i-a plăcut munca, că bea şi trăgea sfori; bătea femeile din arestul Poliţiei de la Gara de Nord“..."____------___ca-i place sa se trotileze , cam stia lumea, ca e sforareasa, este total evident, nu auzisem insa ca este si mardeiasi de femei...
Random imageUltimele stiri


loading...