2018-05-24 22:19


DRAGNEA, după atacul din PARIS: Acţiunea contra TERORISMULUI ar trebui să fie mai SERIOASĂ

 |  23:48
DRAGNEA, după atacul din PARIS: Acţiunea contra TERORISMULUI ar trebui să fie mai SERIOASĂ

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi, la Antena 3, după focurile de armă care au avut loc pe Champs-Élysées, că acţiunea împotriva terorismului încă nu este concertată atât cât trebuie, iar liderii europeni şi americani ar trebui să aibă o acţiunea mult mai serioasă în acest sens, în condiţiile în care interese politice de moment fac ca planurile de luptă serioasă împotriva terorismului să nu se concretizeze.

„În opinia mea, acţiunea împotriva terorismului încă nu este concertată atât cât trebuie. Cred că liderii europeni, liderii americani, şi nu numai, trebuie să aibă o acţiune mult mai seriosă, mult mai bine coordonată cu un obiectiv final bine definit. După părerea mea, se discută foarte mult, se fac foarte multe întâlniri, dar vedem cu toţii că în continuare mor oameni, mor copii şi de multe ori, poate interese politice de moment fac ca acţiuni sau planuri de luptă serioasă împotriva terorismului să nu se întâmple, din păcate”, a precizat Liviu Dragnea.

Un poliţist a fost ucis într-un schimb de focuri de armă pe Champs-Élysées joi seara la Paris, a anunţat prefectura de poliţie, iar alt poliţist a fost rănit, relatează AFP, citat de News.ro.

Poliţişti au fost vizaţi de tiruri pe Champs-Elysées la Paris.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-04-20

TAGURI: dragnea, paris, atentat, terorism

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriApa Nova