2019-02-21 07:55


Ce va face fostul șef ANAF, Dragoş Doroș, după o lună de concediu

 |  11:06
Ce va face fostul șef ANAF, Dragoş Doroș, după o lună de concediu

Dragoş Doroș precizeaza ca a fost decizia lui sa plece de la conducerea ANAF, urmand sa întoarca în mediul privat, nu inainte, insa, de un lung concediu pe care si-l va petrece in tara. Doroș se plange ca lipsa banilor il impiedica sa se bucure de o vacanta in strainatate.

"Nu plec din cauza scandalului legat de gaura din buget. Pur şi simplu se schimbă echipa. A fost decizia mea. Mă întorc în mediul privat de unde am venit. Este normal că atunci când se schimbă conducerea să vină oameni noi", a declarat, pentru MEDIAFAX, Dragoş Doroș, fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Administrare Fiscală.

Acesta a spus că, pentru o luna de zile, îşi va lua concediu. "Am să plec undeva în ţară fiindcă eu nu am suficient de mulţi bani", a afirmat Doros.

Fostul preşedinte al ANAF a spus că eliminarea formularului 088 va fi sarcina noului preşedinte al agenţiei, decizia fiind susţinută de partid.

"Acestea (eliminarea 088-n.r.) sunt lucruri care au legătură cu programul de guvernare. Fie că le fac eu sau viitorul președinte al ANAF, este același lucru. Nu am decis să îmi dau demisia pentru că nu vreau să umblu la 088", a spus Doros pentru Agerpres.

Pe de altă parte, el susține că eliminarea formularului va fi însoțită de alte pârghii care să limiteze intrarea firmelor fantomă în sistem.

"088 a fost perceput în piață ca o sarcină administrativă foarte grea. El a fost simplificat și a fost ușurată sarcina administrativă în timpul anului trecut. Acum se dorește eliminarea lui totală și sunt convins că, dacă se elimină formularul, se vor găsi pârghiile necesare de care are nevoie ANAF să stăvilească intrarea în sistem a formelor fantomă", a precizat fostul președinte al ANAF.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-13

TAGURI: Dragoş Doros, anaf
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...