2016-10-28 01:46

DEZVALUIRI


Dumitru Sechelariu candidează la primăria Bacăului

 |  10:44
Dumitru Sechelariu candidează la primăria Bacăului

După o absenţă de peste trei ani, Dumitru Sechelariu a revenit în atenţia spectatorilor cu un anunţ şocant. În 2005 a petrecut 45 de zile în arest, fiind acuzat de luare de mită, schimburi şi achiziţii ilicite de terenuri, după care a fost achitat.

"Acum 8 ani, viaţa mi-a fost schimbată din cauza vieţii politice. Sunt obez din cauza mizeriilor din viaţa mea", a declarat acesta în cadrul emisiunii „Drept la ţintă”. Omul de afaceri a recunoscut că a luat 25 de kilograme în câteva luni, aceastea datorându-se în mare parte stresului zilnic. "Încerc să mă pregătesc din punct de vedere fizic pentru că am avut foarte mari probleme din cauza metabolismului". Dumitru Sechelariu a declarat că ceea ce-şi doreşte cel mai mult este reabilitarea numelui lui, iar pentru aceasta va lupta cu orice mijloace. Anunţul cel mai interesant făcut în cadrul emisiunii a fost acela că va reveni în politică, ca independent, ţinta lui fiind vechiul post. "Îmi anunţ candidatura la primăria Bacăului", a fost declaraţia în exclusivitate dată de omul de afaceri pentru Kanal D.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-14

TAGURI: Dumitru_Seclelariu, politica, primaria_BacauluiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Tehnocrații, ultima modă politică Se pare că am ieșit din epoca premierului de partid și am intrat în cea a premierului care se... 16 Oct 2016 | (0)