2016-12-03 02:37

DEZVALUIRI


Dumitru Sechelariu candidează la primăria Bacăului

 |  10:44
Dumitru Sechelariu candidează la primăria Bacăului

După o absenţă de peste trei ani, Dumitru Sechelariu a revenit în atenţia spectatorilor cu un anunţ şocant. În 2005 a petrecut 45 de zile în arest, fiind acuzat de luare de mită, schimburi şi achiziţii ilicite de terenuri, după care a fost achitat.

"Acum 8 ani, viaţa mi-a fost schimbată din cauza vieţii politice. Sunt obez din cauza mizeriilor din viaţa mea", a declarat acesta în cadrul emisiunii „Drept la ţintă”. Omul de afaceri a recunoscut că a luat 25 de kilograme în câteva luni, aceastea datorându-se în mare parte stresului zilnic. "Încerc să mă pregătesc din punct de vedere fizic pentru că am avut foarte mari probleme din cauza metabolismului". Dumitru Sechelariu a declarat că ceea ce-şi doreşte cel mai mult este reabilitarea numelui lui, iar pentru aceasta va lupta cu orice mijloace. Anunţul cel mai interesant făcut în cadrul emisiunii a fost acela că va reveni în politică, ca independent, ţinta lui fiind vechiul post. "Îmi anunţ candidatura la primăria Bacăului", a fost declaraţia în exclusivitate dată de omul de afaceri pentru Kanal D.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-14

TAGURI: Dumitru_Seclelariu, politica, primaria_BacauluiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cioloș: Avem nevoie de o generație politică care să aducă adevărul în locul minciunii Premierul Dacian Cioloş afirmă, într-o postare pe pagina sa de socializare, că răul cel mai... 25 Noi 2016 | (12)
Dacian Cioloş: Este nevoie de o reîmprospătare a clasei politice Premierul Dacian Cioloş a declarat, vineri, că este nevoie de o reformă profundă a statului şi... 25 Noi 2016 | (5)