2018-10-19 12:05


Elena Udrea a făcut marele anunţ din Costa Rica. "Când mă întorc acasă mă...."

 |  15:48
Elena Udrea a făcut marele anunţ din Costa Rica. "Când mă întorc acasă mă...."

Elena Udrea este insarcinata in 15 saptamani si vrea sa nasca in Romania. Fosta doamna ministu se pregateste de nunta si sustine ca vrea sa se intoarca acasa.

Elena Udrea e insarcinata si asteapta o fetita, scrie wowbiz.ro. Isi face planuri de nunta si vrea ca nasterea si nunta sa fie in Romania.

"Sunt insarcinata in 15 saptamani si cu siguranta va fi fata, contrar celor spuse de asa numitii ghicitori. Sunt insarcinata si imi este bine. In primele trei luni a fost mai rau. Imi doresc sa nasc copilul meu in Romania", a spus Elena Udrea intr-un interviu tv.

Elena Udrea a dezvaluit ca se va casatori cu tatal copilului ei in momentul in care va veni in Romania."Sunt doar logodita. Dar cand ma intorc acasa ma casatoresc, cu tatal copilului. El este in tara in momentul asta", a spus Elena Udrea.

Acuzata ca a fugit din tara si ca s-a stabilit in Costa Rica, unde este in momentul de fata, Elena Udrea aduce dezmintiri si sustine ca a plecat din tara pentru ca si-a dat seama ca nu avea nicio sansa sa fie judecata corect.

"Nu am fugit din tara. Sunt aici asumat, am fost in fata autoritatilor din Costa Rica, am cerut acest statut de protectie pe care am considerat ca e obligatoriu sa il am. Am plecat din Romania cand mi-am dat seama ca nu am nicio sansa sa fiu judecata corect (...). Nu-mi doresc sa traiesc in alta parte decat in Romania. Nu vreau sa stau in alta parte. Vreau sa ma intorc acasa", a mai spus Elena Udrea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-11

TAGURI: elena udrea, costa rica, alina bica,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
11 Mai 2018

daca nu umbla cu minciuni( ca deobicei), s-ar putea sa fi ajuns la fundul sacului, a cheltuit prea mult in escapadele pariziene, etc., nabanuind ca va trebui sa ceara "azil politic" prin CR, si -iata- i se cam termina resursele la purtator, asa ca o da pe dragostea de patrie, macar aici mai are ceva monetar ingropat pe nu stiu unde, a mai "imprumutat" niste rude si prieteni, asa ca o scoate ea la cap, mai ales ca vede ca , condamnarile incep sa fie precum capra de munte, ponta si sova doar ce au fentat, la grebla -deasemeni- nu i s-a rupt niciun dinte, deci sperante mari ca dragnea & comp. sa castige, iar pentru ea sa intre in haremul lui politic, va fi floare la ureche...
COASTA LUI RICA
11 Mai 2018

Nu poate reveni in tara ca automat pierde azilul politic care interzice specific calatoriile in tara unde a fost "persecutata". Nici in alte tari nu poate merge ca o poate aresta Interpol. Deci: distractie locala. Si acolo in CR se nasc copii romani, ca peste tot. Plus ca au direct cetatenia CR. Si deci azil asigurat cand sunt mari si urmariti...
CAMILA RODELA
14 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri


loading...