2018-12-12 09:31


Elena Udrea arată spre Kovesi şi ameninţă cu CEDO. “Este o competiţie, cine arestează mai mult!”, se plânge fostul ministru

 |  20:02
Elena Udrea arată spre Kovesi şi ameninţă cu CEDO. “Este o competiţie, cine arestează mai mult!”, se plânge fostul ministru

Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea, a afirmat, într-un interviu telefonic pentru B1 TV, că arestul preventiv este un instrument prin care oamenii sunt terorizaţi şi determinaţi să declare şi fapte pe care nu le-au făcut, dar şi prin care anumite persoane îşi fac imagine precizând că include în această ultimă categorie în special pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. De asemenea, Elena Udrea, eliberată recent din arest preventiv, a anunţat că va depune la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) o plângere pentru faptul că, în arest, statul român nu asigură condiţii umane persoanelor lipsite de libertate.

„Cred că s-a dat startul, acum constat că toţi care pot decide asupra libertăţii cuiva îşi doresc să-şi facă imagine prin acest arest preventiv, prin arestarea preventivă a celor care cad sub incidenţa legilor. Am văzut că şi ANAF, toată lumea, încearcă acum să aresteze, să-şi facă imagine cu acest nou instrument, arestarea preventivă, în condiţiile în care un om arestat preventiv, oricâtă satisfacţie aduce majorităţii cetăţenilor, este un om prezumtiv nevinovat. (...)Acum văd că este o competiţie cine arestează mai mult: Kovesi, ÎCCJ. Nu cred că foloseşte acest arest preventiv decât pentru a teroriza oamenii şi pentru a-i determina fie să recunoască fapte pe care le-au făcut (...)”, a declarat Elena Udrea.

„Mănânci în toaletă!”

Ea a precizat că prin persoane care urmăresc să obţină imagine se referă la Laura Codruţa Kovesi, arătând că, personal, nu exclude ca aceasta să candideze la un moment dat. Totodată, fosta şefă a PMP a anunţat că va sesiza Curtea de la Strasbourg cu privire la faptul că, în arest, statul român nu asigură condiţii umane persoanelor lipsite de libertate. „În mod cert voi face plângere pentru arestul preventiv. Nimeni nu-şi imaginează ce este acolo. Cât am fost acolo, a venit o delegaţie din partea Avocatului Poporului, care s-a crucit. Nu-ţi poţi imagina în ce condiţii se stă acolo. Un spaţiu de 9 metri pătraţi pentru patru persoane, în acei metri pătraţi este şi toaleta, mănânci pur şi simplu în toaletă care nu are uşă. Gândaci, mizerie... Foarte mulţi câştigă deja la CEDO, dar vocea lor nu se aude. Vocea mea se aude (...)”, a mai spus Elena Udrea. Fostul ministru a fost eliberat din Penitenciarul Târgşor şi plasat în arest la domiciliu, după ce instanţa supremă a decis definitiv, joia trecută, înlocuirea măsurii arestului preventiv, în Dosarul „Gala Bute”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-11

TAGURI: elena, udrea, arata, kovesi, ameninta, cedo
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SA NU-I IERTE
11 Mai 2015

Nu trebuie iertat nimic! La CEDO cu siguranta trebuie ajuns si cerut despagubiri pentru aceste abuzuri cu arestul preventiv. DNA intelege gresit sa-si faca treaba, a devenit ca un fel de proprietate a numitei in fruntea institutie, Kovesi, cineva trebuie sa-i aduca aminte ca raszbunarile si frustrarile personale se rezolva in alta parte si ca executarea oamenilor nevinovati este caz de incalcarea drepturilor omului! Elena Udrea sa ii ceara despagubiri cat tot PIB-ul Europei sa vedem cum va rezolva Binomul cauza?
UNDE ESTE KROKOBAURUL?
11 Mai 2015

Plangerile la forurile internationale trebuie facute de urgenta, deoarece carmuirea actuala ar fi in stare sa faca din doua celule una singura si ar aduce mobilier IKEA+ instalatii sanitare ultimul racnet din Italia, iar meniul ar putea deveni o tentatie pentru oamenii strazii morti de foame si de frig, apoi gardiencele ar face cursuri de buna crestere la pension...Elena Udrea este o victima inocenta a Injustitiei romane care TREBUIE sa plataesca toate abuzurile facute!
CROCODILUL FLAMAND
11 Mai 2015

sigur ca da....si marmotele impachetau lingourile de aur la PARIS-LE BRISTOL....CARAU MILIARDELE DE EURO CASH IN VALIZELE BIRKIN-KROKOBAUR....SUNT DISCRIMINATE PENTRU CA NU MAI POT SA CARE MILIARDELE DE EURO FURATE DE LA ANRP DIN ELVETIA IN DUBAI SA VA LUATI PUSCARIE PE VIATA CURVELOR....CU TOT CU GENERALII-TERORISTI CARE VA PROTEJEAZA
BAI, KROKOBAURE, BAI!
11 Mai 2015

Mai ai putin si dai gata scenariul la telenoveaua pe care o scremi in disperare...in zadar iti inclestezi falcile ca deja ai botul plin cu continutul unei haznale intregi!
CROCODILUL FLAMAND
11 Mai 2015

KRAKRAAAAAA CIORILE SUNT STRESATE......VINE GHILOTINA...O SA MURITI IN PARNAIE SCARBOSENII SI SPURCACIUNI BLESTEMATE...DEJA IN EUROPA TOATA LUMEA VA SCUIPA....URMEAZA JUDECATA LA NIVEL PLANETAR....
TONTULE :)))))))
11 Mai 2015

Beeeey nu mai scrie cu majuscule, ca tot prostovan ramai. Nu te ajuta la nimic sa scrii cu litere mari, poate nu stii ce inseamna majuscula, deci litere mari bey cu par pe limba !!!!
PLANETARU'
11 Mai 2015

Ba crocobarle tu suferi de scenarita taica, esti cu planetarele, haoleu esti dus rau
CROCODILUL FLAMAND
11 Mai 2015

lenutza-ot-Pleskoi.....cum a fost la WC TURCESCU.....AI SPERIAT SOBOLANII CU PETUL?URMEAZA PARTEA A DOUA A SERIALULUI SEHEREZADA A PARNAIE...PREGATESTE-TE PENTRU DOSARUL LOTERIA
MATA HARI DE PLESCOI
12 Mai 2015

Curva borita tiganca hoata inputita furacioasa , a furat cu Rxana si curvele de la Piatra Neamt , cu Pinalti si Matronul Ioan Olteanu , se trage de la 14 ani cu arabi din Grozavesti si a inputit toate serviciile cu mirosul ei . Halal servici de securitate si ceilanti , a ris o tiganca cu 7 clase , de toti generali tari .
MARINELU
12 Mai 2015

UDREA PRESEDINTE! UDREA PRESEDINTE!
SCORPIE ORDINARA
12 Mai 2015

Penala , hoata , spioana , tiganca ordinara . Si Basalau zicea ca nu sufera tigani ziaristi , dar pe ea o pupa in ceasca si ii mirosea basinile . Scoate-ti bani hajnalelor .
Random imageUltimele stiri


loading...