2019-03-22 08:41


Elena Udrea, CERTURI cu iubitul: "Este hashtag Rezist"

 |  11:39
Elena Udrea, CERTURI cu iubitul: "Este hashtag Rezist"

Elena Udrea se ceartă cu iubitul ei. O spune chiar fostul ministru al Turismului, într-un interviu acordat Gazeta Sporturilor. "Este 'hashtag Rezist'", a declarat Elena Udrea.

Elena Udrea are o relație cu Adrian Alexandrov, cei doi urmând să devină părinți în luna octombrie. "Trebuie să nasc în octombrie, după 23 încolo", a declarat, recent, fostul ministru al Turismului, care se află în Costa Rica de mai multe luni.

Adrian Alexandrov a rămas în continuare în România, însă nu din acest motiv ar avea loc discuții între cei doi.

“Este hashtag ‘Rezist’. I-am zis: ‘Mă nu înțelegeți nimic!'”, a spus Elena Udrea, într-un interviu acordat Gazeta Sporturilor.

Reporter Gazeta Sporturilor: Aveți dispute pe tema asta?

Elena Udrea: El începe: "Clasa politică nu a fost în stare să facă nimic. Ați fost la putere și nu ați fost în stare să faceți autostrăzi". Că de ce nu am lăsat chinezii să facă? I-am zis: "Băi, ca să înțelegi! În Europa nu poți să faci tu cu chinezii! Ăia îți dau bani europeni și ăia vor ca firmele lor să câștige. Și vrea Barosso (n.red. – Jose Manuel Barroso) să-i câștige firma lui din Portugalia. Și vrea nu știu cine, Hahn (n.red. – comisarul european Johannes Hahn), să câștige. Nu faci tu cu banii europenilor, să te duci să aduci chinezii. Și nouă ne-au propus chinezii să le dăm garanții guvernamentale, dar nu poți să le dai. Îți interzicea Europa să faci asta.

În interviul acordat, Elena Udrea a discutat despre dosarul Gala Bute, despre care crede că va fi trimis spre rejudecare, despre sarcina ei, dar și despre cum ar fi fost ca președinte. Totodată, fostul deputat a spus că a primit o propunere din partea Netflix pentru un documentar, dar a spus și că s-a gândit să-și deschidă o afacere în Costa Rica.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-31

TAGURI: elena udrea, iubit, costa rica,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MATA HARI DE PLESCOI
31 Mai 2018

MERGEA PE LA TOATE SEDIILE SI VILELE DE PROTOCOL SI SUGEA CLANTELE . INCLUSIV PRIMA LA BASESCU . CE DRACU MAI VORBITI CU O TIGANCA BORITA ???? AVEA PROGRAME SI OAMENI DE INTERCEPTAREA COMENTARIILOR DESPRE EA . ERA STAT IN STAT LA TOT INCLUSIV LA FURAT ARANJA TOTUL . DE UNDE ARE SUMA , AVERILE SI FIRMELE FARA NUMAR ?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...