2016-12-10 20:48

DEZVALUIRI


Emil Boc, dat în judecată de fosta şefă a Secretariarului General al Guvernului

 |  16:32
Emil Boc, dat în judecată de fosta şefă a Secretariarului General al Guvernului

Daniela Nicoleta Andreescu, fosta şefă a Secretariarului General al Guvernului (SGG), care a fost demisă de premierul Emil Boc, în noiembrie 2011, după ce s-a descoperit că îşi băgase soţul într-o afacere cu RA APPS, instituţia aflată în subordinea sa, l-a dat în judecată pe şeful Guvernului.

Andreescu cere instanţei de judecată anularea actului administrativ prin care premierul Boc a demis-o, informează atitudineaonline.ro. Dosarul a fost înregistrat pe 13 ianuarie la Curtea de Apel Bucuresti si are primul termen de judecata data de 7 martie.

Daniela Andreescu a fost prinsă de Agenţia Naţională pentru Integritate că a atribuit soţului său mai multe spaţii deţinute de RA APPS, regie pe care o avea în subordine. În urma ilegalităţii flagrante, premierul Boc a făcut efectiv o criză de isterie, martorii spunând că se auzea prin uşacapitonată cum ţipa la şefa SGG. Cu toate acestea, Andreescu nu se dă dusă de la Guvern şi speră ca judecătorii s-o trimită înapoi la SGG.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: Daniela Nicoleta Andreescu, şefă a Secretariarului General al Guvernului, dat in judecata, premier, boc, RA APPSComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TRAIAN BOC
31 Ian 2012

Tovarasa Andreescu a demonstrat ca este un PDL-ist 100% veritabil!Felicitari tovarasa Andreescu, Partidul are incredere in continuare in Dvs!Trebuie sa luati ceea ce vi se cuvine!O particica din aceasta tara este a Dvs. si o meritati.Va astept pe la birou, Traian Boc- Presedintele Rromaniei.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Fosta șefă a AEP a luat șpagă de sute de mii de euro de la firma IT Siveco Fostul președinte al Autorității Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, a pretins de la... 20 Noi 2016 | (2)
DNA cere pedepse maxime în dosarul Bica-Videanu Procurorii DNA au cerut pedepse maxime în cazul Alinei Bica. Fosta șefă DIICOT este acuzată... 23 Noi 2016 | (2)