2016-10-24 06:41

DEZVALUIRI


Emil Boc, dat în judecată de fosta şefă a Secretariarului General al Guvernului

 |  16:32
Emil Boc, dat în judecată de fosta şefă a Secretariarului General al Guvernului

Daniela Nicoleta Andreescu, fosta şefă a Secretariarului General al Guvernului (SGG), care a fost demisă de premierul Emil Boc, în noiembrie 2011, după ce s-a descoperit că îşi băgase soţul într-o afacere cu RA APPS, instituţia aflată în subordinea sa, l-a dat în judecată pe şeful Guvernului.

Andreescu cere instanţei de judecată anularea actului administrativ prin care premierul Boc a demis-o, informează atitudineaonline.ro. Dosarul a fost înregistrat pe 13 ianuarie la Curtea de Apel Bucuresti si are primul termen de judecata data de 7 martie.

Daniela Andreescu a fost prinsă de Agenţia Naţională pentru Integritate că a atribuit soţului său mai multe spaţii deţinute de RA APPS, regie pe care o avea în subordine. În urma ilegalităţii flagrante, premierul Boc a făcut efectiv o criză de isterie, martorii spunând că se auzea prin uşacapitonată cum ţipa la şefa SGG. Cu toate acestea, Andreescu nu se dă dusă de la Guvern şi speră ca judecătorii s-o trimită înapoi la SGG.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: Daniela Nicoleta Andreescu, şefă a Secretariarului General al Guvernului, dat in judecata, premier, boc, RA APPSComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TRAIAN BOC
31 Ian 2012

Tovarasa Andreescu a demonstrat ca este un PDL-ist 100% veritabil!Felicitari tovarasa Andreescu, Partidul are incredere in continuare in Dvs!Trebuie sa luati ceea ce vi se cuvine!O particica din aceasta tara este a Dvs. si o meritati.Va astept pe la birou, Traian Boc- Presedintele Rromaniei.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

CE de tenis de masă. Daniela Dodean și Joao Monteiro au cucerit aurul Daniela Dodean și Joao Monteiro au cucerit aurul la Campionatul European de tenis de masă, după... 22 Oct 2016 | (0)
Refugiați. Procese câștigate Cel puțin 17.000 de refugiați au dat în judecată autoritățile germane de la începutul... 19 Oct 2016 | (3)