2017-01-21 12:52

DEZVALUIRI


Escrocheriile ANL-ului continuă

 |  14:52
Escrocheriile ANL-ului continuă

După dezvăluirile recent apărute în ziarul Puterea care vizau gravele erori de proiectare şi de construcţie girate de ANL în ansamblul de locuinţe cu credit ipotecar din Godeni, cartier Crângaşi, Elena Udrea a început să propună fel de fel de măsuri legislative prin intermediul cărora speră să „mai scape” din ruşinea şi să mai atenueze din percepţia negativă, pe bună dreptate, cu care ne-au obişnuit cele două instituţii ale statului, ANL şi MDRT.

Astfel, Guvernul Boc a modificat, înainte de sfintele sărbători creştine, legea care reglementează funcţionarea ANL, pentru a-i permite acesteia să atragă capital privat, în vederea construirii de locuinţe de închiriat. În acest fel, statul va putea răspunde numărului mare de cereri de locuinţe pentru închiriere existente la nivel naţional, în condiţiile în care fondurile publice sunt insuficiente, dezvoltându-se în acelaşi timp fondul de locuinţe destinate închirierii care aparţin domeniului public al statului. Potrivit MDRT, „în program vor putea fi preluate şi construcţiile nefinalizate, aflate în diferite stadii de execuţie, pentru includerea lor în circuitul public, iar implementarea şi derularea se realizează prin încheierea contractelor de concesiune lucrări publice.

Repartiţia locuinţelor se va face la nivel local, contractele de închiriere urmând a fi încheiate de către ANL. Beneficiarii trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiţii, iar criteriile de ierarhizare a cererilor sunt cele folosite şi în prezent în programul ANL de construcţie de locuinţe pentru tineri”. La începutul lunii decembrie, ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat că MDRT va continua programele de construire a locuinţelor în regim ANL, precum şi cel de reabilitare termică a locuinţelor, însă cu bugete reduse.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-24

TAGURI: ANL, Boc, Udrea, MDRT, Godeni, PutereaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TYMUR LENK
27 Dec 2011

În dorinţa de-a mulţumi ,,clientela,, actuala putere, este în stare să modifice legislaţia astfel încât să câştige licitaţiile numai cine trebuie, adică băieţii, dar, şi fetele deştepe care-n campanie au cotizat la greu. Fiind ultimul an de mandat, vă daţi seama că sloganul folosit tot mai des este ,,după noi...potopul,, Spaţii şi locuinţe pentru închiriere puse la dispoziţia autorităţilor locale ? Care din ele ? Bine-nţeles doar cele ,,potocalii". Acolo unde, de bine de rău, au fost finalizate locuinţe ANL, prin programul social, haideţi să vedem cui au fost aceste locuinţe repartizate ? Beizadelelor de activişti portocalii de provincie şi fimelor cotizante prin interpuşi. Ruşine.
TYMUR LENK 58
27 Dec 2011

ANL, agenţia naţională de locuinţe, instituţie introdusă în guvernarea CDR, de ministul Noica, după model german. Am spus ,,după" un model german. Bine intenţionat la început, de-a lungul timpului proiectul şi-a pierdut mult din bunele intenţii, căzând în desuet... Proiecte tip, terenuri puse la dispoziţie moca de către autorităţi, implicarea sistemului bancar în finanţarea programului ipotecar, familii de tineri căsătoriţi până-n 35 de ani beneficiari ai programului....etc...etc... a fost o scurtă nebunie.
STELIAN
27 Dec 2011

Articol tendentios...indreptat impotriva ministrul Elena Udrea! Se vede ca MDRT nu face jocurile smecherilor si asta deranjeaza!
DRAGOS
27 Dec 2011

Elena Udrea investeste in locuinte pentru tineri si voi o criticati! Rusine!
MARIUS
27 Dec 2011

Doamna Udrea este printre putinii oameni care au facut ceva pentru tineretul din Romania! Constructia de locuinte prin ANL si PROGRAMUL PRIMA CASA sunt un succes! Felicitari ELENA UDREA!!!
OVIDIU
27 Dec 2011

Jurnalistii aserviti USL au iesit la atac si incerca sa arunce cu noroi in cel mai bun ministru din cabinetul Boc! Lucrurile bune facute de Elena UDREA incurca socotelile opozitiei!
CARLA
27 Dec 2011

astia de la anl tot continua sa ne fure. Rusinosss.
ANDREI15
27 Dec 2011

udrea s-a implicat atat de mult pentru tinerii si voi o criticati, groaznic.
OMUL CU STAMPILA
27 Dec 2011

pentru Ovidiu. Daca Elena Udrea este asa de buna, ar fi bine s-o iei acasa si s-o ti pe vecie incuiata si s a n-o mai vad ca umbla de capul ei pe strada, pentru ca stie sa faca foarte multe prostioare si poate fi in pericol de a fi lovita de masini, s-au de stampila omului de rand.
GABI64
27 Dec 2011

normal ca, contiunua, este normal ca la noi asa sa se intample.
EUSTACHE
27 Dec 2011

Nu ati primit bani de la PDL cum sunteti obisnuiti sa primiti de la USL, asa ca acum dati in Udrea, nu? Presa de 2 lei ...
LASCU03
27 Dec 2011

D-na Udrea nu face nicio escrocherie si nu incearca sa acopere nimic. Voi nu aveti nimic de care sa va legati in ceea ce o priveste, asa ca inventati subiecte.
MENUMORUT
27 Dec 2011

Spre deosebire de jurnalistii lu' peste, eu stiu sa apreciez pe cineva care a facut ceva pentru tinerii Romaniei. Elena Udrea a construit locuinte pentru ei, voi nu ati stiut decat sa le bagat minciuni in cap.
ANDREI MARCU
27 Dec 2011

E greu sa accepti ca Elena Udrea si PDL fac ceva pentru tara asta si stapanii vostrii USL-isti bat campii pe la televizor. Puteti incerca, dar cu siguranta nu veti putea minti acest popor la nesfarsit!
MAVERICK777
27 Dec 2011

Erau prea multe stiri ce laudau activitatea Elenei Udrea si a MDRT, asa ca voi trebuia sa faceti ceva sa va justificati banii, nu?
EUGEN
27 Dec 2011

Rusine ca nu sunteti in stare sa apreciati munca unui om si aruncati mereu cu noroi in el! Ce ne putem astepta de la noua generatie cand presa noastra demonizeaza oamenii competenti ai tarii?
TEO
27 Dec 2011

Presupun ca voua, jurnalistilor, va convenea ca Elena Udrea sa nu faca nimic, nu? Ca nu se fac investitii e rau, ca se fac iarasi e rau. Hotarati-va!
SEBASTIAN
27 Dec 2011

udrea s-a implicat mult pentru tineri, dar astia de la anl tot continua sa ne escrocheze.
ION
27 Dec 2011

treaba cu anl-urile astea e cam bataie de joc.
CRISTI
27 Dec 2011

astea cu anl m-au cam plictisit, toti stim ca e mana la PSD aici! Care fac tot felul de jmecherii si dau vina pe pdl, suntem satui.
ADRI
27 Dec 2011

treaba cu anl-urile nu cred ca se va termina niciodata. Rusinosssss.
TEO
27 Dec 2011

cat isi mai bat joc astia de la anl??? pana cand???
SILVIU
27 Dec 2011

isi cam bat joc astia de la anl, urat ce fac.
ANONIM
28 Dec 2011

Momentan articolul pare neterminat, si fara concluzie - deci e bine, e rau? avem o opinie bine conturata? Tot ce vad sint niste cuvinte aruncate pe hirtie, fara nici o interpretare. Mai bine lasati o stire goala si seaca, daca nu puteti avea o opinie - fie ea critica sau laudativa, dar macar concreta... De mult n-am mai vazut un articol atit de slab...

Adauga un comentariu

Random image