2019-02-20 13:43


EurActiv.ro: Guvernul GRINDEANU pregătește contopirea DNA și a DIICOT! Vezi cine ar putea conduce noul PARCHET

 |  02:14
EurActiv.ro: Guvernul GRINDEANU pregătește contopirea DNA și a DIICOT! Vezi cine ar putea conduce noul PARCHET

Guvernul Grindeanu urmează să treacă, vineri, la pasul al doilea în lupta împotriva statului de drept, transmite EurActiv.ro, citând surse care vorbesc despre desființarea DNA și a DIICOT și contopirea lor într-o singură instituție.

Noul Parchet, care va avea prerogative în materie de anticorupție și antiterorism, ar putea fi condus de Oana Schmidt-Hăineală, numită recent secretar de stat în Ministerul Justiției.

Fostă șefă a CSM, Oana Schmidt-Hăineală ar fi una dintre persoanele care au lucrat la Ordonanța privind modificările la Codul penal.

De asemenea, Guvernul Grindeanu ar avea în plan și un al treilea pas: extinderea grațierii și la fapte de corupție.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-02

TAGURI: euractiv, grindeanu, dna, diicot, oana schmidt haineala, csm
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


F-B-I
02 Feb 2017

BERCEA MONDIALUL CE ZICE..APROBA MISCAREA?
TRAIASCA HITLER TELEORMAN
02 Feb 2017

PATRICIENI SECOLULUI 21 DIN ROMANIA . DECADEREA ROMANIEI . CLICA FANARIOTILOR . FIULERUL DE TELEORMAN DISTRUGE TARA . NENOROCITILOR MAFIOTI . ELENA DIN TROIA A AMINAT DOSARE CA ERA IN CALDURI DE INPERECHERE CU GHITA . A AMINAT FURTURILE PINA A PLECAT BASESCU SI ACUM A APUCATO VREDNICIA . MAI BINE VINE RUSI LUI TARU PUTIN SI SE TERMINA LA NOAPTE TOT . SA APERE TARA PARLAMENTARI SI PRIMARI LUI FIULERUL DE TELEORMAN DRAGNEA BANDITU
CROCODILUL FLAMAND
02 Feb 2017

ROMANIA MAI EXISTA?...............STAU SI MA INTREB,DACA MAFIOTII FAC TOTUL CA SA DISTRUGA COMPLET SI SA DEZMEMEBREZE ROMANIA IN MAI MULTE PARTI......VEZI DECLARATIILE LUI DODON............SI ALE UNGURILOR.....SE PARE CA E UN PLAN MAI VECHI.............CORUPTIA E DOAR MIJLOCUL PRIN CARE MAFIA ISI ATINGE SCOPUL-------DEZMEMBRAREA ROMANIEI..............MAI INTAI O COLONIE DEZORGANIZATA...CORUPTIE JAF HAOS.....SI DUPAIA DEZINTEGRARE
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...