2018-10-21 15:54


EVAZIUNE. Patronul Agroli Crevedia, un nou dosar

 |  20:10
EVAZIUNE. Patronul Agroli Crevedia, un nou dosar

Procurorii DNA Ploiești l-au trimis în judecată într-un nou dosar pe Rami Ghaziri, patronul SC Agroli Group SRL Crevedia, alături de alți inculpați - români, libanezi, sirieni, pentru un prejudiciu adus statului de peste 25 de milioane euro.

Rami Ghaziri, cetățean francez, rezident în România, administrator al mai multor societăți comerciale, aflat în detenție pentru executarea unei pedepse într-un alt dosar, este acuzat de inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală, în formă continuată și spălare a banilor, în formă continuată.

El a fost condamnat definitiv de ÎCCJ, în 15 iunie 2015, la o pedeapsă de 3 ani închisoare pentru cumpărare de influență în dosarul fostei procuroare PÎCCJ Angela Nicolae. El a mai fost trimis în judecată de DNA, în decembrie 2014, pentru fraudare de fonduri europene.

Potrivit unui comunicat al DNA, în perioada iulie 2010 - august 2012, inculpatul Ghaziri, în calitate de administrator al mai multor societăți, a constituit, alături de alţi inculpați, două grupuri infracționale organizate în scopul săvârșirii mai multor infracțiuni de evaziune fiscală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-04

TAGURI: evaziune, patron, agricoli crevedia, dosar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


PENTRU CARACATITA
05 Ian 2016

Mare scofala . Si ultimul salariat sau taran din comuna stia . Acum dupa ce au distrus tot , ia praful de pe toba . Bani cind ii recupereaza ?
Random imageUltimele stiri


loading...