2019-03-26 00:21


Evenimentul Big Boat Party Constanța, ȚEAPA anului: peste o mie de oameni păcăliți

 |  13:16
Evenimentul Big Boat Party Constanța, ȚEAPA anului: peste o mie de oameni păcăliți

Big Boat Party se anunta a fi cea mai mare petrecere de pe litoralul romanesc, la care accesul se facea contra unui bilet in valoare de 400 de lei. Peste o mie de bilete au fost vandute pentru eveniment, insa intr-un final s-a dovedit a fi doar o mare teapa.

Cu câteva zile înainte de startul petrecerii, organizatorul a anunțat că s-a anulat evenimentul și că se vor primi banii înapoi.

Însă, lumea revoltată a încercat să dea de organizator… fără succes. Daniel Chirica este organizatorul, acesta fiind conoscut dintr-un scandal anterior de escrocherie de evenimente. Anul trecut a fugit cu banii de bilete pentru concertul J Balvin care ar fi trebuit să se țină la Iași. De asemenea, la adresa pe care o furnizau cei care răspundeau la numărul afișat pe site se află un service auto. Lumea a început să facă sesizări la Poliție, mai ales că este vorba de aproximativ 1.000 de bilete vândute.

Reprezentantul unei firme partenere cu organizatorul a ieșit public în fața celor păgubiți și se consideră, de asemenea, parte vătămată.

“Salutare tuturor,

Mă numesc Cătalin Neacșu și sunt reprezentantul Constantin Nautics, în calitate de Marketing Manager. Ca sa nu fie nicio îndoială, nu ne putem constitui parte organizatoare a acestuia, ci doar un partner care a suferit ca și voi, din anumite puncte de vedere. Țin să precizez faptul că nu a fost prima tentativă de acest gen, un alt eveniment, organizat de către alte persoane, la care puteam fi parteneri a fost anulat, dar măcar acel eveniment a fost anulat până să înceapă cineva să vândă bilete și să-l mediatizeze semnificativ.

Pe scurt, în urmă cu vreo 2 luni am fost contactați pe mail de către reprezentantul celor de la Big Boat Party în care ni s-a prezentat proiectul și ni s-a trimis o scurtă prezentare despre eveniment cu propunerea de a colabora în sistem barter, noi ofeream produse de-ale noastre, iar ei oferindu-ne câteva invitații pe care să le oferim clienților nostri. Considerând că este o colaborare win win, am decis să ne alaturăm acestui proiect și am agreat telefonic și pe mail că putem promova acest eveniment venind în sprijinul lor, iar participanții la eveniment să se bucure de soare, mare și brățările noastre.

Începand de vineri, 28 Iulie și până ieri, persoana respectivă nu ne-a mai răspuns la niciun telefon, email sau sms, urmând ca ieri să primim pe mail o înștiințare că evenimentul nu va mai avea loc”, au transmis partenerii, potrivit replicaonline.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-03

TAGURI: Big Boat Party, teapa, bilete, bani
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...