2019-03-22 16:37


EXCLUSIV. Scandal mocnit la Târgul de Turism al României

 |  14:00
EXCLUSIV. Scandal mocnit la Târgul de Turism al României

Cea de a 41-a ediție a Târgului de Turism al României (TTR) care are loc, în perioada 21-24 februarie, la Romexpo, este marcată de un scandal mocnit între patronii agenților de turism și președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban.

Motivul sămânței de scandal îl constituie tarifele extrem de mari practicate de către CCIR, prin Romexpo. Potrivit informațiilor noastre, reprezentanții agențiilor de turism acuză Romexpo că a perceput tarife foarte mari, atât pentru expozanți, cât și pentru public, fapt pentru care foarte multe agenții au anunțat că nu vor mai participa la ediția viitoare. „Este inadmisibil ca expozant să plătești între 500 și 800 de euro ca să beneficiezi de conexiune mai bună la internet, iar vizitatorul să plătească un bilet de intrare de 20 de lei. Ca urmare a taxelor foarte mari practicate de Romexpo pentru stand și amenajarea acestuia, s-a ajuns ca o agenție de nivel mediu să cheltuiască pentru participarea la târg în jur 40-50.000 de euro. Este enorm de mult”, a precizat, pentru PUTEREA, patronul uneia dintre cele mai mari agenții de turism din România. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-02-22

TAGURI: ttr, targ, turism, romexpo, daraban, scandal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VIZITATORUL
23 Feb 2019

Inca o nesimtire tipica a acestui ccir la romexpo pentru tarifele practicate la TTR !!! Oare nimeni nu poate stopa jaful practicat de aist darabana si banda lui ???
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...