2018-07-19 18:55


EXCLUSIV. Ţeparii castingului. Clonează agenții adevărate şi vând iluzii

 |  21:01
EXCLUSIV. Ţeparii castingului. Clonează agenții adevărate şi vând iluzii
Robert Veress

Acționează și pe stradă, dar, pentru a câștiga încrederea potențialilor clienți, unii operează în mall-uri, centre comerciale, unde închiriază spații. Te opresc din drum și încep periajul: vai, ce fotogenic sunteți, ce scumpic e copilul dumneavoastră..., nu vreți să jucați în filme sau să faceți reclame? Dacă ai o doză considerabilă de stimă de sine / față de copil, combinată cu ceva naivitate, te oprești și nu îți vezi de drum când ți se spune că trebuie să plătești o sumă de bani pentru un „acord privind utilizarea imaginii”; care prevede că se face o fotografie și se urcă pe un site „în scopul participării la anumite selecții solicitate de către terți”. Agențiile de casting serioase nu fac așa ceva, dar tu nu știi, nu ai avut tangență cu domeniul, până acum. Așadar, ai rămas pe loc, ai ascultat turuiala „agentului”, te-ai convins că e o oportunitate, plătești 100 de lei sau cât se cere „la prima strigare”, se face fotografia și pleci cu „acordul” în buzunar și speranțe înălțătoare că tu sau/și copilul tău veți deveni vedetă(e). La scurt timp, ești contactat și invitat la o discuție cu „directorul” firmei. Te duci, cu inima bătându-ți în piept. Speranțele par să se împlinească, fiindcă „directorul” îți confirmă că ai fost selectat și vei câștiga mulți bani („garantat cel puțin 2.000 de lei lunar”...). Un mic „amănunt”: trebuie să închei un contract de reprezentare și să achiți, pe loc, 300 de euro... Dacă semnezi contractul fără să-l citești cu atenție în prealabil, tocmai ți-ai luat țeapă: ai cumpărat un album foto „profesional” cu trei pătrimi din salariul mediu pe economie. Genul de escrocherie descris nu se practică de azi, de ieri, ci de ani de zile, dar autoritățile sunt incapabile sau nu vor să îi pună stavilă. Iar agențiile oneste, care operează pe piață conform standardelor occidentale, ceea ce înseamnă că nu încasează bani în avans, ci doar comision de succes, sunt foarte afectate de fenomen. Între agențiile de pseudo-casting, foarte nouă și hiperactivă este Shine Media Group. Operează de o jumătate de an în București, în centrele comercial Auchan Titan și Auchan Drumul Taberei, având și birou ultracentral, pe Ion Câmpineanu, lângă Intercontinental.

„Ne este tot mai greu să facem scouting. Lumea a aflat că există o problemă și preferă să se ferească complet. Din păcate, fenomenul acesta este foarte extins. Sunt cel puțin 10 agenții pe piață care câștigă bani frumoși, pe promisiuni deșarte. Noi suntem pe piață din 2002, am făcut mii de reclame, avem o reputație excelentă în domeniu. Dar uite că a apărut firma asta care ne folosește numele și acum primesc aproape zilnic telefoane de la persoane păcălite, care consideră că despre noi este vorba”, spune Cosmin Momir, administratorul agenției de casting Shine.

Clona Shine Media Group

Firma-clonă la care face referire dl. Momir este Shine Media Group și operează de o jumătate de an în București, în centrele comercial Auchan Titan și Auchan Drumul Taberei, având și birou ultracentral, pe Ion Câmpineanu, lângă Intercontinental.

Shine Media Group s-a lansat în Craiova, la începutul anului trecut, când încă nici nu era constituită, legal, ca firmă. Abia la mijlocul anului firma a fost înregistrată la Registrul Comerțului, având-o ca unic asociat pe Dărach Ancuța Elena, o tânără de 23 de ani, din Calafat, absolventă de drept în 2015. Conform contului său de Facebook, după licență, Dărach Ancuța a emigrat în Marea Britanie, la Harlow. Când am contactat-o să discutăm despre firma sa, ne-a răspuns scurt, indicându-ne să-l contactăm pe „managerul firmei”, dându-ne un număr de mobil care nu există pe site-ul firmei (smg-agency.ro), unul plin de texte puerile, agramate, și de multe fotografii realizate parcă în bătaie de joc și expuse în locuri nepotrivite (de exemplu, femei în vârstă la secțiunea „Boys - băieți”). Nu a avut nicio replică atunci când i-am cerut să precizeze dacă își asumă activitatea firmei sau dacă este folosită doar drept paravan.

„Dacă ești urât cu spume în cap, nu am ce să-ți fac!”

Persoana care ne-a răspuns la telefonul indicat de d-ra Dărach și care s-a recomandat „Andrei Mihăiescu, avocat, jurist al firmei”, tot un tinerel după vorbă, abordează problema foarte relaxat: „Nu știu ce vi s-a spus dumneavoastră, dar vorbele n-au valoare. Poate să vină la mine orice control. Eu discut pe acte, iar actele, adică acel contract în baza căruia se achită 300 de euro, spune foarte clar că e vorba de un album foto profesionist. Nu este un preț mare, doar suportul, albumul în sine, e de foarte bună calitate, costă 90 de euro. Și o ședință foto profesionistă costă foarte mult, așa că lumea e foarte interesată, chiar acum am vreo 300 de albume pe care trebuie să le dau”.  Când i-am transmis că am mari rezerve față de profesionalismul fotografiilor din albumele respective, câtă vreme fotografiile de pe site-ul agenției sunt realizate și organizate de amatori netalentați, a respins obiecția în zeflemea: „Pozele de pe site sunt una, cele din album sunt altceva. Ce ați vrea să facem de 100 de lei?! Toți vor să devină vedete cu 100 de lei, dar nu merge așa...”. Am insistat, arătând că oamenilor li se promit sume de bani și acuză că nu primesc nimic. Există un portofoliu de clienți, poate spune câte contracte de reprezentare s-au încheiat, care sunt câștigurile medii realizate de persoanele cu contracte de reprezentare? „Mă puteți întreba, iar eu pot să nu vă răspund. Sunt informații confidențiale”, a venit primul răspuns. Am făcut o ultimă încercare: totuși, câteva exemple de clienți mulțumiți i-ar susține cauza... „Acum, treaba mea este să fac albumul. Mai departe, dacă ești urât cu spume în cap, nu am ce să-ți fac. Dar sunt și oameni care au reușit”.

Shine vrea să tranșeze disputa în Justiție

Domnul Mihăiescu (dacă acesta o fi numele real) spune că se află în București. Aici s-au mutat afacerile firmei, după ce în Craiova, oraș mai mic, în care e mai greu să practici aceeași schemă infracțională timp îndelungat, li s-a dus buhul. Au ajutat în acest sens mai multe postări cu acest subiect pe craiovaforum.ro. Tot acolo a postat și Cosmin Momir, încercând să facă distincția între cele două firme, fiindcă apăruseră de pe atunci confuziile. Am ajuns la firma Shine și la dl. Momir căutând informații despre Andrei Mihăiescu, un tânăr cu acest nume figurând, culmea, chiar printre clienții agenției (adevărate) de casting. „Cât au stat la Craiova, nu ne-a deranjat foarte tare, dar, aici, în București, ne afectează serios. Am fost și eu la punctele lor de lucru, însă acolo sunt doar niște puști, care nu știu prea multe sau nu vor să spună. Până la urmă, m-a contactat un domn, care s-a recomandat directorul firmei. L-am somat să schimbe denumirea firmei și a spus că se va conforma. Dar acest lucru văd că nu se întâmplă, așa că azi voi lua legătura cu avocații firmei și vom vedea ce este de făcut. Nu voi putea regla problema în piață, dar măcar să rezolvăm cumva cu  firma asta”.

„Avem clienți polițiști, judecători”

La mai bine de trei ore de la discuția cu Andrei Mihăiescu, am fost apelat, de la același număr de telefon, de o altă persoană, care s-a recomandat Vasilescu Mihai, director SMG. „Am înțeles că aveți unele nelămuriri”. „Păi am discutat cu domnul Andrei Mihăiescu, care înțeleg că tot director este”. „Mda, suntem mai mulți directori în cadrul firmei”. Am reluat problemele discutate cu colegul său, iar dl. Vasilescu a insistat că foarte mulți clienți își doresc doar albumul, pentru care sunt dispuși să achite 250 de euro. „E ceva special, te scoate din rutina de zi cu zi”. Acceptă critica referitoare la site „Așa este, am observat și eu că este jalnic, deși plătim mulți bani administratorilor”, însă nu și pe cea legată de ilegalitatea afacerii: „Nu mergem pe vorbe, mergem pe hârtii. Am auzit și eu că se promit lucruri care nu sunt în contract și nu mi se pare ok dacă e așa, dar, dacă li s-ar întâmpla tuturor, ar trebui să fie revoluție. Dacă e cineva nemulțumit și are probe, să-i dea în judecată pe cei care promit! Există însă liberul arbitru, nimeni nu te obligă să semnezi, fără să citești. Dacă ar fi așa de dezavantajos, nu ar semna atâția și atâția oameni serioși, polițiști, judecători...”. Întrebat ce succese a înregistrat firma sa în activitate, Vasilescu a replicat: „Avem oameni care aplaudă în emisiuni... Avem un contract cu agenția Zoom In Advertising. Am organizat multe evenimente, dar să știți că oamenii nu se prezintă”. Pe site-ul zoom-in-advertising.ro, unul la fel de rudimentar cu smg-agency.ro, telefonul precizat la contact este identic cu cel de pe tipizatul de acord utilizat de... Shine Media Group. Așadar, Shine Media Group și-a inventat un partener - Zoom In Advertising.

Alte agenții de casting acuzate de țepe

Gloss Agency, First Face Models, Everest, Class Agency sunt trecute pe lista neagră a agențiilor de casting care dădeau țepe pe modelul Shine Media Group, încă din 2013, de bloggerul Andi Miron. Vara trecută, stopteparilor.blogspot.com a semnalat cazul agenției Vaingloriousness, fostă Quarrelsomeness: „Actionarii firmei, cu capital social de 200 RON, mai sunt acționari sau administratori în alte firme cu capital social în jur de 200 RON, ca: LM CAST PROMOTION SRL, LM INT MEDIA CAST PROMOTION SRL (care se află în spatele agenției LM Cast, care operează în Timișoara), FM CAST INT SRL (care se afla în spatele agenției FM Cast, care a acționat la Sibiu, iar între timp a fost înlocuită de Photolithography), GMM CAST SRL ( care a acționat anul trecut în același sediu cu QUARRELSOMENESS în București la Magazinul Bucur Obor). De asemenea, de-a lungul verii trecute au operat prin 4U Media Cast și 4 YOU Media Cast la Obor și pe litoral la Eforie Nord. În spatele întregii rețele pare sa fie un anumit Vaideș Vasile Florin împreună cu personaje ca Bendriș Mihai Daniel, Gyorgy Tibor, Rusu Ovidiu, Iacobson Valentin, Wagenpfiel Mihai Sebastian, Frumușelu Daniel Vasile, care apar ca și acționari sau administratori în diferitele firme din aceasta rețea, în trecut aceștia mai acționând și ca Vivienne Models sau First Face Models. Alte doua personaje care apar peste tot in aceasta înșelătorie sunt Vulpaș Ioana și Cimponeriu Ioan Daniel”.

Răspunsul autorităților întârzie

Am solicitat, luni, Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) și Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) să precizeze dacă au efectuat acțiuni de control pe piața agențiilor de casting și cu ce rezultate. De la ANPC așteptam un răspuns în cursul zilei de marți, comunicatorii Poliției solicitând mai mult timp pentru furnizarea informațiilor. Verbal, surse din ANPC ne-au comunicat că au existat mai multe reclamații, s-au efectuat mai multe controale, care au confirmat validitatea reclamațiilor, s-au aplicat sancțiuni și a fost sesizată Poliția, însă problema are tendința de a se croniciza.

În măsura în care răspunsurile autorităților se vor dovedi relevante, vom reveni asupra subiectului.

Mărturia unui client care a luat doar țeapa mică

„Shine Media Group selectează doritori prin Auchan. Fac câteva poze, apoi ți se propune să fie chemat copilul la «joacă» în fiecare lună, o dată, sâmbătă sau duminică, ocazie pentru care primește 200 lei, (în acord nu scrie asta) trebuind însă să plătești pe loc 100 lei. Se încheie un acord. Cică apare imaginea pe site în 30 zile... Nu s-a întâmplat asta. Apoi cică ne-a selectat și ne-au  chemat la discuții cu dra Director Andreea Bălașa în str. Ion Campineanu nr.1, et 5, ap 3, interfon 503. Acolo ni s-a pus în față un contract prin care se obligau cică să asigure din februarie minim 2000 lei/lună. Implica o ședință de aprox. 1.5 ore joacă, în care se făceau poze ori se filma. Dar trebuia sa plătim pe loc 300 euro. Oferta fiind valabila DOAR atunci” (Cătălin, București).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-02-03

Documente:

GALERIE MEDIATAGURI: exclusiv, cloneaza, agentii, iluyii, tepari, casting, auchan titan, shine media group, drumul taberei, bucuresti

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ELENA FLORESCU
06 Iun 2016

Buna ziua, si eu se pare ca am luat o teapa de la aceasta societate ... SHINE MEDIA GROUP SRL. Am platit 1000 ron la semnarea contractului in octombrie 2015, insa nu am fost chemati la niciun eveniment. S-a facut doar catalogul foto si atat. Imi poate recomanda cineva ce se poate face? Cum mai pot recupera acesti bani? Numarul de telefon pe care il aveam de la ei, numar pe care am vorbit de cateva ori cu ei pentru programarea sedintei foto si ridicarea albumului foto, este un numar la care suna ocupat toata ziulica. Nu ii pot contacta in niciun fel. Multumesc mult!
BIANCA
08 Iun 2016

Elena Floreacu...mare lucru nu prea ai deoarece ti-au dat pozele in mare si-au respectat contractul..
ANDREI IONUT
30 Iun 2016

haideti sa ne intalnim cumva,sa mergem la nenorocita asta de politie, sa facem scandal,astia ne-au pacalit pe toti; telefonul meu 0725672167
IUSTINA
24 Iul 2016

Eu am făcut contractul și pozele în februarie. Nu am primit nici catalogul, iar firma a dispărut chiar și de pe net. Conform contractului trebuia sa primesc banii înapoi dacă nu primeam albumele în 60 zile.... Dar unde mai pot fi găsiți?
MAMICA CU UN BAIETEL FRUMOS
24 Aug 2016

Acest tip de afacere teapa este in plina operare in Iasi pe str Stefan cel Mare. Politia nu poate face nimic si nici OPC intrucat ei elibereaza bon pentru taxa de inscriere si tu semnezi ca este de acord sa o platesti pe un formular de inscriere unde se mentioneaza ca taxa e nereturnabila si ca prin inscriere ai posibilitatea (deci nu obligativitatea) de a participa la reclame. Eu m-am prins imediat ca este o excrocherie pentru ca imi cereau 99 lei pe motiv ca ei nu isi asuma riscul ca eu sa nu ma prezint cu copilul la prima sedinta si ei sa platesca fotograf si altele. Numai ca nu exista un contract unde sa fie stipluata periada in care ei se obliga sa ne cheme ( dupa cat timp de la semnare) si nici ce se intampla daca ei nu ne cheama.
IULIAN
17 Noi 2016

După cum se vede am luat și eu țeapă În Iași pe srada Ștefan cel Mare. Am plătit 300 de lei. Nu există nici-o posibilitate să-i recuperez? Firma mai este încă acolo.
DIANA
09 Iul 2017

Sunt la Eforie,tepuiesc oameni în drumul spre plajă,l-am recunoscut pe tipu care fraierea lumea în București,nu le dați niciun ban!!!
ANDREEA
10 Iul 2017

SC european Jobs casting,teparii de la lujerului si-au instalat tabăra de escroci la Eforie Nord,sunt mai multi de prostit pe litoral,ne spun numai minciuni pana ne iau banii si după se muta prin alte părți,din păcate banii se pierd dar ar merita să isi fure o bătaie zdravănă
VIO
04 Aug 2017

La Eforie e o ceată de escroci care mai ca te iau pe sus sa te facă la buzunare,am depus plângere la opc si avocatul mi-a recomandat sa fac apel la ceilalți oameni păcăliți,sa cheme politia sa îi legitimeze ca sa ii putem da în judecată pentru înșelăciune,firmele lor apar si dispar,angajații rămân aceiași
NICU
31 Aug 2017

Si am fost invitat cu fetita , in Eforie Nord , si am plătit 550 lei, ca vom fi căutați sa pozeze pt diferite reviste , dupa ce am semnat contractul mi a cerut bani, am vrut sa renunț dar "Doamna directoare" se tinea bine in clanta si am plătit bani , am primit bon fiscal pe suma am intrat pe internet si am gasit firma si am stat linistit ca e tot ok pana in seara aceasta cand am citit comentariile voastre . Dacă este teapa nu trebuie sa ne lăsăm însetați de niste escroci, si sa face tot ce trebuie sa fie prinsi si sa ne recuperăm bani , daca stiti cum am putea rezolva problema , eu sunt de acord sa fac ce trebuie, ca acesti escroci sa fie trasi la raspundere , si sa nu se mai joace cu sentimentele copiilor! Astept raspuns !
DELIA
09 Sep 2017

Si mie mi s-a recomandat sa o dau în judecată pe "doamna director"pentru i înșelăciune si pe manager,dacă stie cineva numele acestor indivizi m-ar ajuta enorm!
ALE
12 Sep 2017

Lupea Dragos e managerul
ANDREI
18 Sep 2017

Dumnule Nicu daca intri si vezi acest mesaj scrie-mi pe email andrei_blacktiger@yahoo.com sa vorbim si eu am fost inselat in eforie nord de fixmediacasting astia fantoma..eu initial astept raspuns de la ANPC ca am depus plangere..
GESA
26 Oct 2017

Escrocii astia merg asa departe? Si eu am luat o mare teapa. ..naiva. am fost amenintata ca voi fi data in judecata. ..tot eu voi fi data in judecată, culmea!!!! E cineva care a fost dat in judecata de acesti escroci? Merg asa departe? Multumesc
GESA
26 Oct 2017

Am semnat nenorocitul ala de contract dar fetitei mele nu i s-a facut nici macar o fotografie ,nici album,nimic. Si cu toate astea am primit o instiintare ca voi fi data in judecata...pt ce???? Ca am fost pacalita ,mintita,amagita? Nenorocitii !!! Ma pot obliga sa platesc diferența de 300 €desi nu am beneficiat de nici un serviciu din partea lor?
ALEXANDRA
09 Dec 2017

Din păcate mă număr printre persoanele care au luat țeapa . “VAINGLORIOUSNESS” - în Eforie Nord , Constanța . Erau niște băieți care îmi spuneau că arăt foarte bine și că am un păr superb că aș putea să fac reclame pentru șampon . Am plătit o grămadă de sute de euro ! Nu credeți în chestiile astea ! Dacă aș putea să dau timpul înapoi nu aș mai face așa ceva ! Era o clădire fără nici o reclamă, foarte ciudat. Nu cadeți in plasa lor !
MARIANA
31 Ian 2018

Domnule Andrei,,si eu am aceasi prob cu aceeasi firma,ati rezolvat ceva?Azi am primit instiintare ca mai am un rest de 280 euro si daca nu platesc in maxim 5 zile voi fi data in judecata,La semnarea contractului,si o sedinta foto,am achitat suma de 100 euro plus taxa de 100lei,,,,,,,ce putem face sa oprim aceste persoane?
MARI
01 Feb 2018

ce se stie despre acest domn Florin vasile,,,si firma Fix media Casting.?? stie cineva..??
GIGEL
06 Feb 2018

il voi cauta eu personal pe escrocul asta si nu cu mana goala !
ELENA
09 Feb 2018

Buna. Si eu cred ca sunt in aceeasi situatie. Ati auzit cumva de firma FAA FOTO KIDS cred ca este o teapa mare de tot.. nu??
MARIANA
15 Feb 2018

Si noi am luat tiapa la eforie nord cu firma fix media casting am platit 100euro si trebuia sa participe copii la sedinta foto unde achitam diferenta de 298euro dar nu nea mai sunat nimeni iar acum am primit somatie sa achitam banii in 5 zile vreau sa stiu daca dumneavoastra ati achitato sau nu si ce sa intamplat dupa
LIVIA
15 Feb 2018

Buna ziua.Si noi am patit la fel vara trecuta in Eforie Nord cu firma Fix Media Casting, am achitat 400+100 lei si acum am primit somatie acasa sa achitam restul de 298 euro.Ce se poate face cu acesti escroci?
NICU
17 Feb 2018

Trebuie sa ne adunam actele mai multi si sa ne angajăm un avocat bun si sa ii dăm in judecata.
CORINA
18 Feb 2018

Si noi am luat teapa la Eforie in luna septembrie, am primit si noi o instiintare de plata zilele acestea pentru " suma restanta", stie cineva nume de acolo? sau are cineva fotografii cu ei? am fost sfatuiti sa facem cerere de reziliere a contractului , si in acelasi timp si plangere penala la politie.
CORINA
18 Feb 2018

adaug la postarea anterioara----- la cei de la fixmediacasting condusa de Ovidiu Rusu si directorul de publicitate Carmen Lazar si un anume SORIN ILIE de la recuperari creante.
NICU
18 Feb 2018

Doamna CORINA si eu am primit notificarea de plata , maine ma duc la avocat si daca doriti imi trimiteți actele prin email sa ne asociem ca vom fi mult mai credibili. Astept rasp!
IOAN
29 Apr 2018

Și noi am luat țeapă în Focșani cu firma FAA FOTO KIDS.SRL ,,,după ce am semnat contractul nu mai putem da nicicum de ei .ce mă sfătuiți să fac pentru a-mi recupera banii??? Mulțumim
FLORI
04 Mai 2018

BUNA ZIUA.SI EU AM LUAT TEAPA DE LA PRO MEDIA REFRESH .SE AFLA LA PIATA SUDULUI IN BUCURESTI.AM PLATIT 500 DE LEI SI ACUM AM PRIMIT O NOTIFICARE CA MA DAU IN JUDECATA DACA NU PLATESC SI RESTUL DE BANI.NU AM BENEFICIAT DE NIMIC.SE POATE SA MA DEA IN JUDECATA?
IONELA
19 Mai 2018

Cred ca am luat aceeași teapa de la pro media refresh ne poare da în judecata dacă nu plătim restul de bani
CRISSA
20 Mai 2018

BUNA ZIUA,SI EU AM INTALNIT PRO MEDIA REFRESH,AZI ASTEP UN TELEFON DE LA EI,IAR LUNI MAI AM O INTALNIRE CU EI,ASA AU SPUS..DACA E TEAPA AR TREBUI SA LUAM MASURI TOATE PERSOANELE CE TREC PRIN ASA ZISE FIRME DE RECLAME PT COPI,DACA POLITIA NU FACE NIMIC AR TREBUI CA NOI SA FACE ASA ZSA (LEGEA STRAZI)SA NE FACEM DREPTATE SINGURI
LORENA
14 Iun 2018

Ionuț Daniel cimponeriu e seful tepei,așa-zisul părinte al modelingului,a pârjolit toată tara ani de zile cu acoliții lui puscariasi si fete cu anunțuri la ziar,dacă vreți să se oprească, plângerile pentru înșelăciune trebuiesc făcute pe numele lor ca firmele dispar si fac altele..
MARIUS
19 Iun 2018

Azi tampita de soție a mea a plătit 1300 lei,rămânând ca restul de 600 de lei sa-I achite în câteva zile. ..Tot la piata sudului sus în magazîn, au o ghereta acolo.nu am știut nimic pana acum 10 minute. Rog pe cei ce sunt în aceeași situație ca și mine sa mă contacteze la 0737496264.trebuie sa facem ceva cu acești excroci.
MARIUS
19 Iun 2018

Precizez ca este vorba tot de pro media refresh. Rog a fii contactat de către cei în aceeași situație ca și mine. 0737496264 Facebook gogonetu marius.
NICU
27 Iun 2018

Cei care nu ati plătit restul de bani , nu va speriati ca nu o sa va dea in judecata, din moment ce ei nu Si au îndeplinit cele promise , este o metodă de intimidare.
COSTINESTI
08 Iul 2018

Firma SC FAA PHOTO KIDS SRL este acum in Costinesti si fraieresc oamenii. Si eu am luat teapa. Ii gasiti in zona Vraja Marii. Poate se sesizeaza si Politia.
ELENA
18 Iul 2018

Firma European models se afla la Eforie Nord,Bulevardul Republicii, nr. 7C, intr-o ghereta. Am luat si eu teapa.
VLAD
Acum 9 ore

Ce putem face sunt sunt acum acolo ,as putea sa mă duc sa le cer banii și sa le zic ca nu sunt serioși. As rezolva ceve !
Random imageUltimele stiri

Apa Nova